consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 19 ani si ma simt atat de singura si fara nimeni care sa fie langa mine cand plang, fara nimeni care sa ma ia in brate si sa-mi spuna o vorba buna.

Terapeuti RO 8:27am Aug 22
Mesaj:
Bună seara ! Am 19 ani şi de un timp încoace simt că nimic nu mai e cum trebuie să fie. De la familia mea nu aud decât critici, de la prieteni la fel. După ce fac tot posibilul să fiu lângă o persoană , să o ajut să treacă peste probleme cu o vorbă bună sau ceva aceasta îmi întoarce spatele şi se poartă de parcă nu l’am ajutat cu nimic. Mă simt atât de singură şi fără nimeni care să fie lângă mine cănd plâng, fără nimeni care să ma ia în braţe şi să’mi spună o vorbă bună. Nici măcar părinţii parcă nu îmi mai oferă un cuvând din dragoste sau aşa… Şi simt că am mare nevoie de un sfat sau o vorbă bună fără să fiu criticată. Nu ştiu cum să mă mai comport ca să nu fiu dată la o parte. Când încerc să fac bine nimeni nu apreciază şi uită repede. Şi nu sunt genul care să nu pună la suflet. Nu mai am deloc încredere în mine … Câteodată mă întreb ce mai caut aici cănd nimeni nu mă vrea alături…

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:38am Aug 22
sunt sigur ca ti-ar prinde bine sa faci un numar de sedinte de dezvoltare personala. Este foarte posibil ca ceva sa iti fi scapat pe drum, ceva suficient de important incat sa nu te lase sa depasesti impasul in care te afli. Succes!

Cristina Cristea 9:00am Aug 22
Sedinte pentru recapatarea increderii , dezvoltare personala. Vorbeste cu parintii tai , fi deschisa cu ei , spune ce te framanta si cum ai vrea sa fie relatia voastra. Incearca sa nu mai fi atat de altruista cu toata lumea, pune te pe tine pe primul plan, cauta activitati relaxante, nu mai pune la suflet chiar tot. Si vorbeste cu un psiholog, ei nu judeca. Eu te mai astept, daca vrei sa vorbesti cu cineva. Succes!

Trandafir Mioara 11:16am Aug 22
Draga mea,nu intotdeauna cei pe care -i ajutam ne sunt si recunoscatori.De multe ori chiar ne intorc spatele pentru ca in general ne ascundem slabiciunile si a fi nevoiti sa primim ajutor pentru anumite persoane nu este confortabil.Invata sa ajuti doar atunci cand ti se cere acest lucru.In legatura cu parintii tai,poate daca te ai duce tu spre ei cu acele vorbe bune pe care le astepti s -ar putea sa fii surprinsa.Daruieste dragoste fara a astepta nimic in schimb.Neconditionat.Succes!

Carmen Caramlau 6:08pm Aug 23
Treci peste acest sindrum al salvatorului universal, desprinde-te de familie, pentru ca din punct de vedere legal esti majora, si mergi inainte, punandu-te pe tine pe primul loc. Nimeni nu te va iubi si aprecia asa cum iti doresti daca nu incepi prin a te iubi si aprecia tu pe tine, mai mult decat pe oricine.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile