Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am o fetita de 4 ani care sufera de o constipatie cronica agresiva. Nu doreste sa faca treaba mare sub nicio forma si toti doctorii spun ca este de natura psihologica.

Terapeuti.ro 6:36am May 26
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

Am o fetita de 4 ani si sufera de o constipatie cronica agresiva.Nu doreste sa faca caca sub nici o forma,toti doctorii spun ca este de natura psihologica.Am epuizat toate metodele posibile.cand ajungem la treaba cu scaunul face crize mplange ,tipa.Incerc un meniu bogat in fbre,dar degeaba,totul pleaca de la cap.Credeti ca ar avea nevoie de psiholog,asa mica ar intelege?Multumesc!


Remus Sandu 7:35am May 26
Subînţeleg că aţi făcut şi ionograma, deficitul de potasiu putând duce la constipaţie. în plus, tractul digestiv este un sistem de transport a cărui motilitate este influenţată de nişte receptori de opioizi. Iar cerealele şi laptele pot astfel încetini peristaltismul intestinal, în cazuri extreme îl pot chiar bloca, constipaţia putând fi primul simptom al intoleranţei alimentare, caz particular celiachia silenţioasă. Ideal ar fi să faceţi mai întâi teste, altfel complicaţi un posibil diagnostic. https://wp.me/p48646-Wy

Escu Nyku 9:46am May 26
Incearca sa vorbesti cu cei de la www.centruldeyumeiho.ro doar ce au organizat un curs de chiropractica viscerala cu un dr din Rusia.

Fanache A. Remus 9:56am May 26
Un prim consult la un psiholog specializat pe copii ar fi primul pas. Din ce inteleg, ati fost deja la medic dar fara rezultate concrete. Problema se poate agrava in timp, de aceea recomand sa nu intarziati si sa vedeti ce spune si psihologul specializat pe terapii cu copii recomandat de medicul dvs. de familie (sau il puteti gasii si online cautati in localitatea dvs).

Doina Zamfirescu 11:51am May 26
Apelati la un terapeut cat mai repede. Copiii reactioneaza la mediul din familie in diferite moduri si este posibil ca acesta sa fie cazul si la dvs. De multe ori schimbarea in mediu antreneaza schimbari in comportamentul copilului.

Marilena Popa 2:00pm May 26
Neapărat la psiholog. La vârsta asta e posibil sa lucreze împreună cu mama. Nu amânați, cu cat se intervine mai devreme cu atât e mai bine.

Cretu Holom Cristina 6:22pm May 26
Am cunoscut un baietel care facea doar cu supozitor! (Soacra mea a avut grija de el-mama copilului este profesoara!) A mers la toti doctorii…pana au ajuns in Franta! Doctorul le-a spus sa lase copilul (au fost socati chiar ca doctorul le-a dat de inteles ca tocmai EI au probleme cu capul, nu copilul), sa nu il mai streseze, ca atunci cand e nevoit va face singurm fara sa il forteze nimeni in fel si chip (supozitoare, sapun solid sau chiar si cu degetul il fortau!) Dupa vizita in Franta, au lasat copilul in ritmul lui si…intr-un final a facut singur! Nu renuntati la lichide, ca ajuta maxim… Chiar si baiatul meu face doar la 2-3 zile! Asta e! Eu nu m-am stresat-e doar puturos si nu vrea sub nici o forma sa renunte la joaca. Dar cand ‘vine’….vine! Sanatate multa!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita