Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm luat din casa un lantisor de aur si l-am amanetat. Mama a aflat si asteapta pana diseara sa ii spuna si tatei. Ce sa fac? Sa fug de acasa?

Terapeuti.ro 7:19am Oct 23
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

acum ceva timp am luat din casa un lantisor de aur si l-am amanetat pentru ca mi se furasera 450 fr lri cand am fost la o scoala unde era foarte multa lume si nu am cerut parintilor bani pentru ca stiam ca nu vor intelege,si acum mama a aflat si asteapta pana diseara sa ii spuna si tatei.. ce sa fac? sa fug de acasa?adevarul nu ma va ajuta cu nimic


Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:37am Oct 23
si daca fugi de acasa crezi ca vei face situatia mai usoara? Eu cred ca o sa complici si mai mult. Mai bine spune totul, suporta consecintele (oricare ar fi) si corecteaza cat poti situatia. Inteleg ca iti este frica insa ‘frica omoara ratiunea’. Curaj!

Lia Oltean 12:02pm Oct 26
Nu vei scapă de anxietate și vinovăție prin fuga, din contră Îți vei îngusta și mai mult zona de confort. Discuta cu părinții tai într-un mod asertiv despre comportamentul tău, chiar dacă a fost unul indezirabil, și argumentează ca înțelegi cum se simt și Cum îți vei modifica propriul comportament pe viitor pentru a evita o noua situație similara.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed