consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am o fetita dintr-o relatie anterioara, in varsta de 2 ani. Dupa ce ne-am despartit mi-a fost interzis accesul la ea. Problema este ca am intalnit o fata care imi place foarte mult si nu stiu cum sa ii spun despre fetita, ma simt vinovat, ma simt ca si cum as incepe relatia cu o minciuna.

Terapeuti.ro 9:00am Nov 30
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna Ziua,

Am o problema, am o fetita dintr-o relatie anterioara, in varsta de 2 ani, dupa ce ne-am despartit mi-a fost interzis accesul la ea, drept urmare nu mai stiu nimic despre ea de 2 ani.
Prolema este ca am intalnit o fata care imi place foarte mult si nu stiu cum sa ii spun despre fetita, ma simt vinovat, ma simt ca si cum as incepe relatia cu o minciuna. nu stiu nici cand ar fi cel mai bun moment, si nici cum sa ii spun.


Botezat-Antonescu Radu 9:20am Nov 30
Cel mai bun moment este cel prezent. Curaj ;)

Constantina Ionescu 10:04am Nov 30
Nu sunt psiholog, însă pot exprima, spun eu, o părere.trebuie sa.I spui de copil, o relație trebuie sa se bazeze pe adevăr și cu cat vei amână, cu atât îți va fi mai greu.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile