Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm discutat cu o persoana necunoscuta pe Facebook. Persoana respectiva s-a dat drept psiholog si imi punea fel si fel de intrebari. Pentru ca raspunsurile mele sa para mai interesante, am mai mintit… Si acum i-a trimis toata conversatia noastra iubitului meu…

Terapeuti RO 9:09am Mar 16
Mesaj:
Am discutat in urma cu ceva timp cu o persoana necunoscuta pe facebook.Persoana respectiva s-a dat drept psihiolog,am crezut ca e bine daca imi deschid sufletul in fata acesteia.La inceput a fost bine,dupa, aceasta persoana imi punea fel si fel de intrebari,ca raspunsurile mele sa para mai interesante,am mai mintit.Dupa o perioada am refuzat sa-i mai raspund la mesajele adresate,insa persoana respectiva a inceput sa ma hartuiasca.Si acum de curand i-a trimis toata conversatia noastra iubitului meu.Prin urmare ne-am despartit pentru ca el a crezut tot ce i-am spus eu in conversatia respectiva.Simt ca imi fuge pamantul de sub picioare.Ce pot face?Si acum ma gandesc ce a fost in capul meu cand am vorbit cu acea persoana.Mi-a distrus viitorul pe care il aveam cu iubitul meu.As renunta chiar si la viata,parca asta e singura rezolvare ..

Doctorul Terapii Complementare 9:36am Mar 16
Se poate ca iubitul tau sa aiba de mult pe altcineva si sa fi asteptat doar un motiv pt a te parasi. Nu dispera insa, nu e sfarsitul lumii. Daca te-a iubit sincer se va intoarce la tine, daca nu, viata e in fata si vei gasi pe alul care te va iubi.

Gabriela Iftode 9:38am Mar 16
Draga mea….sa renunti la viata nu este rezolvare, este fuga! Nu este mai simplu sa-ti asumi responsabilitatea pentru faptele tale? Si sa ramai prietena ta? Asta inseamna : da…recunosc….am fost naiva….m-am lasat manipulata…am denaturat adevarul…dar atat! Fiecare om greseste….fiecare om mai si minte…. Sigur ceva ai de invatat din aceasta poveste. Si, daca iubitul a ales sa va despartiti din cauza unor vorbe, poate e mai bine ca s-a intamplat acum. Poate ti-ar fi util sa mergi la un psiholog adevarat, sa rezolvi ce ai vrut sa rezolvi cu acea persoana care te-a mintit.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile