consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

La fiecare cearta cu iubitul meu, acesta se converseaza cu diverse fete pe Facebook, fapt pe care nu-l recunoaste niciodata. In plus, fosta lui prietena, tot incearca diverse interventii, iar el nu ia atitudine, ceea ce ma deranjeaza foarte tare.

Terapeuti.ro 7:50am Feb 16
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua ! Am 22 de ani ,iar iubitul meu 25. Avem o relatie de 1 an si un pic. Locuim impreuna de 9 luni si recent locuim cu parintii lui. Dupa 5 luni de relatie ,iubitul meu s-a imbolnavit si a trebuit sa stea internat in spital aprox 2 luni,timp in care am fost nedezlipita de el. Dupa aceasta intamplare ,a revenit acasa ,numai ca certurile noastre au inceput sa fie mai dese si la fiecare cearta cauta sa converseze cu diverse fete pe facebook,fapt ce nu-l recunostea niciodata. A promis de atatea ori ca n-o va mai face ,insa si-a pastrat acest obicei. Inca de la inceputul relatiei ,fosta lui prietene,o fetiscana de 17 ani tot incearca diverse interventii,iar el nu ia atitudine si asta ma deranjeaza foarte tare. El mi-a spus , cu scuzele de rigoare ,"Unde am scuipat,nu ling" si ca daca ar fii sa ma insele vreodata ar face-o cu altcineva si nu cu ea. I-am oferit oportunitatea sa se intoarca la ea si sa incheiem relatia. A exclus din start aceasta varianta. Insa la ultima noast
ra cearta ,am aflat initial de la ea si mai apoi din telefonul lui ca a contactat-o pe facebook si ca-i cerea impacare . El neaga cu ardoare acest lucru . Nu inteleg ce se intampla de fapt si nu stiu cum sa mai reactionez. Eu sunt o fire intelegatoare,calma,dar pana la minciuna. A gasit la mine ce nu a gasit la nimeni,de aceea sunt prima cu care a ales sa faca pasul de a locui impreuna (dupa 2 luni de relatie). Mi-as dori foarte mult sa ma ajutati cu un sfat . Multumesc anticipat!


Doina Zamfirescu 8:49am Feb 16
Inteleg din cele scrise de dvs. ca au mai fost certuri dar ele au devenit mai dese dupa ce s-a intors din spital. Apoi ati vazut ca a mai conversat cu fosta prietena desi el neaga certitudinea. Din modul cum ati prezentat situatia rezulta ca el nu este decis si nici nu recunoaste asta. Deja spuneti ca nu va doriti o astfel de relatie si totusi nu ati luat nici o decizie. Ceva va mentine intr-o relatie de care nu sunteti multumita. Apelati la un terapeut pentru a intelege ce anume va blocheaza.

Cristina Anghel 8:55am Feb 16
Dvs. intelegi foarte bine ce se intampla (prietenul va minte si se minte probabil si singur) dar negati asta. De ce? Considerati ca nu meritati mai mult? La intrebarea asta si la multe altele va puteti raspunde in cadrul unei terpaii individuale sau unor sedinte de dezvoltare personala.

Lia Oltean 9:58am Feb 16
Faptul ca partenerul nu este sigur de relatie este un aspect pe care nu il poti controla neaparat. Ceea ce poti controla este atitudinea ta si comportamentele tale. Iti doresti relatia in contextul dat? Pentru a lua o decizie mai usor si a te adapta ei poti incerca s-o faci alaturi de un terapeut.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19366 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier