consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sotul meu are o fetita dintr-o alta casnicie, noi mai avem tot o fetita. Cu fata lui vorbeste zilnic, se vad foarte des, ii plateste pensie alimentara, in schimb, pentru fetita noastra a refuzat sa contribuie financiar la botez si mot micutei, cadouri nu ii ia. Cand am incercat sa discut cu el a fost foarte ofensat si chiar jignit de indrazneala mea.

Terapeuti.ro 9:58am Dec 8
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

sotul meu are o fetita dintr-o alta casnicie, noi mai avem tot o fetita. cu fata lui vorbeste zilnic, se vad foarte des, ii plateste pensie alimentara 30%din venituri, plus bani de pachetel pt scoala. pana aici e totul ok,problema mea este urmatoarea: descurcandu-ne mai greu financiar am propus sa mai scadem conform legii pensia alimentara de cand a aparut in viata noastra bebelusa, si surpriza nu a fost de acord, ba mai mult scandal mare pe tema asta, cum mi-am permis sa fac o astfel de propunere. Am avut bebelusa bolnava si mi s-a cerut o adeverinda de la serviciul sotului si nu mi-a putut elibera aceasta adeverinta pe motiv ca fata nu este trecuta la el la servici si el refuza vehement sa o declare pe micuta la serviciu.A refuzat sa contribuie la botezul si motul micutei, argumentand ca el nu are bani de botezuri si moturi,au fost sarbatorile si toti copii asteptau si primeau cate deca de la mosu, dar micuta mea nimic si asta se repeta de 2ani de acum si ma doare sufletul cand vad cum se uita la ceilalti si la darurile lor si intinde si ea manuta dupa cate ceva dar in zadar, a inceput sa inteleaga si vad in privirea ei cum isi doreste si ea ceva,cat de mic. Inainte de sarbatori ma intrebase unde gaseste el plusuri catelusi, ca i-a spus fata lui sa ii cumpere de sarbatori si in sinea mea am crezut ca poate se va gandi sa ii cumpere ceva si micutei noastre, dar au trecut sarbatorile si micuta noastra nu a primit nimic, a privit lung la ceilalti cum isi desfac darurile si se bucura de cele primite. Am incercat sa discut cu el si l-am intrebat de ce micuta noastra nu primeste nimic niciodata si el foarte ofensat si chiar jicnit de indrazneala mea mi-a spus ca el stie mai bine ce are de facut si o sa ii ia atunci cand va stii sa se bucure de daruri, cand va fi mare, acum el are cui si ce sa cumpere si plus de asta nu a avut bani sa ii cumpere si micutei ceva. Acum spuneti-mi dumneavoastra sunt eu nebuna? totul este normal si imi fac eu singura ganduri negre,
am o perioada de cand numai la asta ma gandesc si plang nopti intregi, oare micuta mea nu merita nimic.


Adrian Banuta 10:07am Dec 8
Incercati o consiliere de cuplu sau o mediere. De foarte multe ori exista bariere in comunicare, dar puteti sa le depasiti.

Little Djini 11:22am Dec 8
Nu e normal. Ca nu a scăzut pensia alimentara e una dar tot doi copii are. Ce ii oferă unuia ii oferă și celuilalt. Aici deja nu mai e vorba doar de comunicare în cuplu e vorba de asumarea responsabilității fata de copilul pe care îl are cu dumneavoastră. Explicații clar situația și vedeți ce aveți de făcut.

Pupaza Ramona 2:49pm Dec 8
Eu nu inteleg un lucru..voi sunteti fiecare cu banutii lui? Adica cumparaturile nu le faceti impreuna, datoriile cum le platiti? Ca asa tata doar cu numele..

Pascu Viorica 5:42pm Dec 8
Se pare ca pe bebelusa nu o pune pe aceeasi "treapta" cu cealalta fetita, nu se raporteaza in mod egal la cei doi copii ai sai! Ar fi necesar de clarificat acest aspect, poate intr-o terapie de cuplu, altfel va tinde sa persiste aceasta atitudine si nu este bine pentru copil si pentru casnicia dumneavoastra!

Ana Irina 5:56pm Dec 15
Dar dvs. de ce nu-i cumparati fetitei dvs. ceva de sarbatori?


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile