consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 30 de ani și sunt căsătorită de 10 ani. Avem o fetita de 6 luni și avem o viata normala. Problema mea este soțul meu care după ce am născut și-a schimbat comportamentul.

Terapeuti.ro

Mesaj anonim, prin terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:Bună ziua. Am 30de ani și sunt căsătorită de 10 ani. Avem o fetita de 6 luni și avem o viata normala. Problema mea este soțul meu care după ce am născut și-a schimbat comportamentul. Mai întâi iama găsit un comentariu pe Facebook făcut unei colege *ooo papusica”care ma deranjat foarte tare ținând cont ca el este o persoana foarte rece, mie niciodată nu mia făcut un compliment cât de mic. Am discutat cu el și mia zis ca o iau eu razna ca nu are nimic cu fata. De vreo săptămână a început sa poarte tel oriunde cu el inclusiv la baie, și a pus și cod iar când lam întrebat mia spus ca poate la munca îl ia cineva de pe birou și se uita, iar acum am descoperit ca si a schimbat și parola de Facebook ca să nu mai întru eu. I-am reproșat ca îmi ascunde ceva la care el ia totul ca pe o gluma și nici nu îmi explica motivele pt care sa schimbat toate parolele. Acum nu știu ce sa cred, ori ma înșeala ori poate vrea doar un pic de intimitate ținând cont
ca avem și copilașul poate e un pic bulversat. Poate dv aveți răspunsurile pt ca la terapie nu pot merge deoarece sunt în alta tara. Va multumes

Psiholog Monica Enescu

În momentul în care se naște un copil, femeia devine și își asumă în cea mai mare proporție, rolul de mamă. De multe ori acest lucru înseamnă scăderea libidoului, griji, noi responsabilități, concentrarea asupra copilului și nu-i mai stă capul la ea însăși și la nevoile ei ca femeie, se pune pe locul doi. Un bărbat însă, atunci când devine tată nu încetează sa mai fie bărbat, nu trece prin modificări hormonale după naștere, nu este la fel de legat de copil pentru ca nu l-a ținut 9 luni în burtă, deci barbatul încă are dorința sexuală, încă vrea sa se simtă bărbat, sa se simtă important (mai ales dacă are probleme de asumare a identității masculine). Este posibil ca soțul sa va ascundă ceva? Da. Se poate sa va însele? Se poate, dar la fel se poate și doar sa caute confirmare ca este încă atractiv, ca nu si-a pierdut masculinitatea. Ajută sa-l confruntați și sa-i reproșați lucrurile care va deranjează? Nu ajuta cu nimic. Va recomand sa încercați terapie de cuplu. Apariția unui copil este o provocare pentru parteneri și uneori e nevoie de ajutor din exterior. Încercați!
 1


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile