consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Implant dentar Dental Premier

Implant dentar Dental PremierProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Un baiat cunoscut pe Facebook si-a facut in trecut cont fals, cu numele și pozele mele. De 6 ani ma amenință că iar îmi face cont, îmi fura pozele si îmi amenință iubitul.

Terapeuti.ro

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:Bună ziua. Sunt fata de 22 de ani, în 2013 am cunoscut un băiat pe Facebook. Am vorbit cu el aproximativ 6 luni. Eu am fugit de acasă ca să îl cunosc, dar nu am apucat sa îl vad sau sa îl cunosc ca părinți mei m-au găsit. Și o sa le mulțumesc toată viața ca m-au cautat. Ei mi-au explicat ca nu e bine ce am făcut și sa nu mai vb cu acest băiat. La momentul respectiv eu find minora și el având atunci 24 de ani. Asa dar am rupt orice legătură cu el. Și pentru chestia asta a făcut un cont de Facebook fals cu numele și pozele mele. Timp de 6 ani ma amenință că iar îmi face cont îmi fura pozele îmi amenință iubitul ne trimite mesaje pe fb și cereri. Ce as putea sa fac?

Andreea Toader

Plangere la politie , sau efectiv iti inchizi facebookul si iesi din viata virtuala o perioada lunga de timp, ori iti schimbi fb .. cu alt nume … daca timp de 6 ani nu a trecut la fapte (din amenintari) nu o va face nici de acum incolo, probabil se plictiseste si vrea sa te tachineze :)
 4

Monica Enescu

Anunta autoritatile! In ceea ce priveste pozele personale, exista setari prin care sa nu poata fi vazute de cei care nu iti sunt prieteni pe facebook. Schimba-ti setarile de confidentialitate astfel incat sa nu iti poata lua si folosi alte date si poze personale.
 2

Ana Irina

Poti sa-ti rogi prietenii sa dea report la contul fals creat de el si Facebook il va inchide. Sau poti sa ii ignori cererile si sa nu-l mai bagi in seama.
 2

Angela Preda

Plangere la politie…sa vezi ce se linisteste.
 1


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed