consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Prietenul, respectiv si tatal copilului meu, are un caracter foarte dificil. Are un obicei de a inventa povesti si de a se lauda, dar asta nu ar fi principala problema…

Terapeuti RO 9:16am Jan 21
Mesaj:
Buna ziua,
Prietenul, respectiv si tatal copilului meu are un caracter foarte dificil.are un obicei de a inventa povesti catre necunoscuti si de a se lauda , dar asta nu ar fi principala problema. Ceea ce ma deranjeaza e ca si-a creat inclusiv un cont de facebook doar pentru colegii de munca, ba chiar nici macar nu zice te iubesc cand vb la telefon cand e la munca( sa nu apara barfe) .. Ce barfe ar putea aparea? Ca iti iubesti sotia.. Mama.. Copilul.. ?! Etc. De asemenea a batut apropouri cu o colega de munca spre exemplu ca ii place de accentul ej ca tine minte si cum a fost imbracata prima daca cand a cunoscuto.. Cica ii pare rau ca a luato aiurea conversatia, ca nu se va mai repeta. Am devenit panicata, controlez desi nu eram asa.. Nu stiu ce sa cred el zice ca asa se fac glume de serviciu la munca dar e imposibil asa ceva trebuie sa fiu prea naiva, ajunsesem in starea in care vroiam sa ii dau accept pe facebook ei sa ii spun sa “nu isi bage coada ” in familia altcuiva..cica stie ca are familie el si chiar se Ea ar urma sa se casatoreasca ( dupa spusele lui) dar nu il cred. Daca tot aduc subiectul in discutie zice ca iar fac asa, ca nu incetez,ca nu e nimic intre ei. Si se suparata si iar ne certam. Nu stiu ce sa fac cum sa reactionez

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:24am Jan 21
ma gandesc ca poate actiunile lui nu au consecinte si atunci crede ca este ok ceea ce face. Ma gandesc de asemnea ca poate exista si o problema de personalitate. Poate mergeti la un terapeut de cuplu? Succes!

Mihaela Comisel 9:31am Jan 21
Casatoria este o alegere, nu o optiune! In cazul vostru, chiar daca ai un copil cu el, banuiesc ca el prefera sa nu va casatoriti atata timp cat are viata lui privata si independenta. Banuiesc ca esti constienta de asta! Tu poti clarifica lucruile avand o comunicare deschisa si sincera cu el. Daca accepti situatia, daca ii intelegi punctele de vedere si mai ales daca ai incredere in tine si in fortele tale (te-a preferat, a facut un copil cu tine, etc.) atunci vei stii ce sa faci, dar panica si controlul spune ceva despre tine. Mergi la un psiholog si vezi ce poti sa faci pentru ca nu poti continua o relatie bazata pe neancredere.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed