implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm aproape 19 ani si sunt o persoana foarte superficiala la capitolul ”iubire”, impun criterii, fac selectii, am rezerve, nu ma atasez niciodata, ma plictisesc ingrozitor de repede.

Terapeuti.ro

Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:Am aproape 19 ani, de când mă ştiu am fost o persoană foarte superficială când ajungeam la capitolul ”iubire”, impuneam criterii, făceam selecţii, aveam rezerve, nu reuşeam să mă ataşez niciodată în adevăratul sens al cuvântului, mă plictisesc îngrozitor de repede de o persoană dacă nu aduce ceva nou. Acum un an am întâlnit un bărbat, are 23 de ani în prezent, era genul de mascul alfa, dur, tatuat, spontan, mă stimula intelectual, exact cum mă atrăgea pe mine. A plecat din ţară, ne-am distanţat, a revenit şi ne-am întâlnit, nimic special, acelaşi om pe care îl ştiam, care a făcut greşeala să încerce să mă simt inferioară, nu am avansat. Apoi am avut o relaţie de 6 luni cu un băiat mai mic ca mine, lucru pe care îl detestam zilnic, fapt pentru care continuam să vorbesc ocazional cu cel de 23, erau total diferiţi. În mintea mea cel de 23 era bărbatul vieţii mele, ne atrăgeam ca doi magneţi, ar fi făcut absolut orice pentru mine iar eu mă simţeam atât de mândră şi importantă. Acum eu o să plec la facultate, un impuls de moment m-a făcut să merg să mă întâlnesc cu el pe post de prieteni, după 6 luni în care nu ne-am văzut, a fost ca şi când m-am întors cu un an în urmă, acelaşi loc, aceiaşi ochi. Am povestit multe, lua substanţe aiurea, intrase în probleme. Într-o dimineaţă pe la 5, sub influenţa substanţelor m-a sunat şi mă implora să ne împăcăm, că sunt tot ce îşi doreşte, că renunţă la absolut tot şi vine cu mine la Iaşi doar să i-o cer, am rămas mască, nu realizam cum cineva poate iubi cu atâta intensitate, cum mă poate iubi pe mine după atât timp în care eu am fost cu altcineva.. am refuzat. Îmi e groază de ideea de a locui împreună, vreau libertate, vreau adrenalină, şi totuşi simţeam că e bărbatul vieţii mele şi o groază la gândul că îl pierd. A doua zi ne-am împăcat, a vorbit cu toţi din anturajul lui că se lasă de substanţele alea pentru mine, şi aşa a făcut, a trecut peste dependenţa lui, şi-a rezolvat problemele, a schimbat numărul de telefon să nu poată fi găsit, a schimbat tot, şi-a dorit să înceapă o viaţă nouă cu mine. Astăzi ne-am întâlnit.. şi paradox total.. nu am simţit absolut nimic. Cum îţi poate crea mintea un aşa joc masochist? Să crezi că e absolut tot ce contează când ai impresia că îl pierzi iar când îl ai în faţa ta şi e sigur al tău să nu însemne nimic? Încerc că mă înţeleg dar nu reuşesc.. nu pot înţelege cum funcţionez, nu pot înţelege cum pot să am în faţa ochilor bărbatul care m-a atras constant timp de un an, care mă stimula psihic, care ar fi renunţat la mama lui pentru aş face o familie cu mine iar pe mine să mă lase rece. Sunt îngrozită de mine, de faptul că am o inimă care nu simte, ci doar o minte care creează ideea de afecţiune, o minte masochistă. Cum să-mi fi jucat mintea aşa festă?
Cum să întâlnesc un om care a făcut tot timpul sacrificii pentru mine iar eu să nu simt nimic? Mă simt vinovată şi nu reuşesc să mă înţeleg..

Caius Ionescu

Ma gandesc ca un “mascul alfa” cum ii zici tu nu isi doreste o familie, cel putin la prima vedere. Oamenii nu stiu intotdeauna ce isi doresc. Poate te-a speriat ideea de relatie serioasa? Sa ne dam seama ce ne dorim de fapt poate fi un proces lung si anevoios. Dar poate pentru tine asta poate fi un inceput in a descoperi ce iti doresti de fapt.
 1

Raluca Mihai

Poate fi vorba despre atractia lucrurlui pe care nu il poti avea. Daca iti doresti sa te cunosti mai bine si sa te descoperi (asumandu-ti riscul de a nu-ti placea mereu ce vei afla despre tine), poti apela la un psiholog pentru sedinte individuale sau la un grup de dezvoltare personala.
 1
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile