consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 18 ani si am avut o relatie, de cand eram in clasa a 8-a. Eu l-am inselat si ne-am despartit. Am inceput din nou sa vorbim, pana cand, in urma unor certuri, el a ales sa ne despartim. Dar tot mai vorbim, iar cand ne intalnim ne comportam ca si cum am fi impreuna. Sunt foarte confuza.

Terapeuti.ro 7:22am Jun 12
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:Buna ziua!Am 18 ani si ma numesc Maria.Am avut o relatie de cand eram in clasa a8a cu un baiat mai mic decat mine cu 1an..Dupa un an jumatate de relatie eu l-am inselat pe el si ne-am despartit.Cred ca doua saptamani nu am mai vorbit si apoi am inceput din nou sa vorbim ,ne comportam ca si cum eram impreuna dar noi nu ne consideram iubiti.Am tinut-o asa pana anul trecut in august cand ne-am impacat oficial .A fost totul bine si frumos pana acum doua saptamani cand el in urma unor certuri a ales sa ne despartim..Din nou nu e desparitre de tot,adica tot mai vorbin la telefon,iar cand ne intalnim ne comportam ca si cum ar fi impreuna.In urma acestor intamplari eu sunt foarte confuza chiar nu mai pot avea incredere in mine si stau si ma gandesc uneori ca eu chiar nu ma cunosc..Ce sfat imi puteti da?Aceasta perioada este foarte grea ,mai ales ca am si bacalaureatul si nu vreau sa clachez.Il iubesc si simt ca si el ma iubeste,dar chiar nu stiu ce trebuie sa fac…Astept raspunsul d
umneavoastra.Va multumesc!


Doina Zamfirescu 8:17am Jun 12
A putea sa te concentrezi pe examenele pe care le ai de sustinut si apoi sa te ocupi de relatia de cuplu. Puteti apela la un terapeut care sa va ajute sa intelegeti ce anume se intampla si cu ajutorul caruia sa gasiti cea mai buna solutie pentru voi. Succes!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:18am Jun 12
draga Maria… este normal sa fiti confuzi atata timp cat in relatia voastra nimic nu este concret… incercati sa spuneti tot ce simtiti, ce va doriti,etc. Altfel lucrurile raman in aer. Insa nu neglija BAC-ul… relatia poate sa astepte si pana dupa examene. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile