Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm 16 ani. Cred ca mi-am creat viata dupa propriile minciuni. Am mintit de cand ma stiu, ma urasc pentru asta si chiar nu stiu ce sa fac. Nu inventez minciuni mici, sunt destul de serioase. Atat de serioase, incat mi-am mintit una dintre prietene ca as avea un prieten…

Terapeuti.ro 7:30am Jun 24
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:Bună ziua. Am 16 ani. Aș vrea să lucrez asupra unei probleme. Cred că mi-am creat propria viață, după propriile minciuni.
Am mințit de când mă știu, mă urăsc pentru asta și chiar nu știu ce să fac.
Nu inventez minciuni mici, sunt destul de serioase.
Atât de serioase încât mi-am mințit una din prietene că aș avea un prieten…
îmi este frică de ce ar putea urma și dacă s-ar afla..
vă rog ajutați-mă, nu mai rezist, și e destul să aud un sunet dintr-o melodie lentă ca să încep să plâng fără să știu ce fac ..


Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:35am Jun 24
ia-ti inima in dinti si discuta (pe viu) cu un psiholog (te pot ajuta si parintii) fie cel scolar, fie unul in particular. Sunt sigur ca o sa intelegi mai bine situatia. Se poate, succes! ;)

Grigoras Nitica 1:21pm Jun 24
Consumi o energie ,imaginatie care ai putea-o investi in alte scopuri utile ptr.tine,minciunile te consuma nu te dezvolta.Posibil ca exista ceva in viata ta reala care ti-e greu sa accepti,sa te accepti asa cum esti,posibil ca-ti doresti atat de mult anumite lucruri(un prieten)incat iti creezi o viata falsa….acest aspect il poti rezolva cu un psiholog cum a specif.Domnul Radu.Esti tanara,ai tot timpul sa le ai pe toate,nu te grabi sa-ti creezi ceva ce nu te defineste,ceva ce nu esti tu,succes!Leo Buscaglia”ceea ce este cel mai important este sa fim ceea ce suntem….”

Mar Dum 3:32pm Jun 25
Nu cumva asta se intapla inca din copilarie ?

Alex Glazy 10:46pm Jun 26
Faptul ca iti asumi problema poate fi privit drept calea spre rezolvarea ei.Este primul pas.Se poate ca tu sa fi dezvoltat acest comportament din cauza ca ai vrut sa adaugi putin condiment asupra vietii tale care la un moment dat devenea prea obisnuita, iar tu iti formasei gresit impresia ca toata lumea e interesanta, numai tu monotona.Nu este asa, toti avem momente in care suntem plictisitori, si cateva sclipiri.Ca sa fi perceputa drept o persoana interesanta, alege-ti un lucru ce te pasioneaza si exerseaza-l incat sa devi sclipitoare , iar lumii sa ii fie atrasa atentia de sclipirea ta.Atunci nu va mai fi nevoie sa ‘modifici’ realitatea, pentru ca realitatea se va modifica ea de la sine frumos daca tu iti schimbi modul de viata.Se poate! Ps; dupa cum zicea cineva mai sus, iti poti fructifica aceasta energie creatoare in ceva constructiv, gen ai putea scrie ceva inovator.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed