Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatNu stiu ce sa ma fac cu copilul meu in varsta de 5 ani. Sotul meu a fost arestat in 2016.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Buna ziua as dori sa primesc un raspuns pentru ca am ajuns intr un punct in care nu stiu ce sa ma fac cu copilul meu in varsta de 5 ani.Noi in familie avem o problema destul de serioasa si grea de inteles pentru el.Sotul meu a fost arestat in 2016.Dupa o perioada de cateva luni(in care oricum l-am zis la tata lui încercând să il fac sa creada ca acolo lucreaza,chiar in ciuda faptului ca sotul meu a fost arestat in fata lui)sotul meu a fost transferat acasa sa-si continue pedeapsa.Sotul meu nu a putut participa la nimic cu copilul,doar casa sau cateva activități in curte.Iarăși dupa o perioada de un an si cateva luni sotul meu a fost iar luat de politie iarăși in fata copilului.Copilul deja avusese probleme in trecut de comportament dar am crezut impreuna cu educatoarea ca e din cauza lipsei de tata acum insa din descrierea educatoarei copilul se manifesta prin a injura,deranjează clasa,a ascunde lucruri pentru a putea sa le ia acasa,ia peste picior educatoarea,nu iti da satisfactie,cand vine certat rade sau se strâmbă si isi crează jocuri periculoase.Vorbind cu educatoarea inca nici ea nu stie ce trebuie sa fac si as vrea sa stiu daca este chiar necesar sa il duc la un specialist sau ar fi suficient de doar niste reguli pot severe.Va multumesc anticipat

Cred ca are nevoie de specialist. Si cat mai repede.
 3
Cred ca orice problema serioasa se poate rezolva cu ajutorul specialistilor, nicidecum cu severitatea care la varsta lui face mai mult rau.
 2
Regulile severe nu ar duce decat la o ostilitate si mai mare din partea lui. Mergeti la un specialist.
 3
Da, este necesara apelarea la un specialist. Cu cat mai repede, cu atat mai bine pentru copil.
 1
Cel mai important este cum gestionați d-voastră problema din familie. Comportamentul copilului este,, un răspuns “la modul cum gestionați d-voastră și soțul aceasta situație. Copilul e posibil sa primească mesaje diferite, contradictorii, el da diverse interpretări situației și nu știe cum să-și mai găsească locul, cum sa se simtă semnificativ, este descurajat. Va înțeleg deznădejdea și îngrijorarea dar un prim pas ar fi sa încercați sa va găsiți răspunsurile alături de un specialist. De liniștea și împlinirea d-voastră depinde liniștea și fericirea copilului dumneavoastră! Copilul are nevoie de sprijinul, înțelegerea și Incurajarea d-voastră. Curaj și toate cele bune!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

18940 raspunsuri primite pentru 4010 intrebari
(in categoria actuala: 2198 raspunsuri primite pentru 432 intrebari)