consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Nu pot sa mai am incredere in nimeni, oricat ar incerca cineva sa imi demonstreze ceva, tot nu cred. Nu mai cred nici in fapte.

Terapeuti RO 10:23am Feb 9
Mesaj:
de 1 an jumate am o mare problema cu increderea.nu pot sa mai am incredere in nimeni.oricat ar incerca cineva sa imi demonstreze ceva..tot nu cred.nu mai cred nici in fapte.deja este prea mult timp si nu prea mai am pe nimeni langa mine pt ca tin oamenii la distanta tocmai de frica sa nu fiu dezamagita.ce as putea sa fac?

Catalin Lazar 10:27am Feb 9
Si totusi ati avut incredere sa intrebati aici :) Eu va propun sa colaborati cu un psihoterapeut. Ferindu-va de riscurile relatiilor interpersonale va mentineti intr-o zona de confort precara si nu va traiti viata.

Cristina H. B. Docan 11:59am Feb 9
Am raspuns astazi citorva postari de aici… Daca va aruncati si dumneavoastra – nu mai mult de o privire fugara, veti vedea ca unele dintre ele vorbesc despre situatii de viata cu o incarcatura emotionala atit de densa, incit, stiind ca raspunsurile primite in acest spatiu nu pot face foarte mult diferenta, cel mai bun lucru este sa indrumi solicitantul catre consiliere. In cazul dumneavoastra, insa – reactia mea nu poate fi decit una: Cit de simplu este de rezolvat! Daca doar frica de a nu fi dezamagita este cea care opereaza; si n-or mai fi si altele, de descoperit tot atunci sau ulterior, o singura sedinta este suficienta pentru a o elimina definitiv! :)

Psihoblue Madalina Chitac 12:23pm Feb 9
Dezamagirea face parte din viata. Zidurile pe care le-ati construit va feresc de ea dar si de bucuria de a avea incredere, de a avea relatii autentice cu cei din jur. Sunt curioasa ce s-a intamplat acum un an si jumatatea, cum se face ca o dezamagire v-a facut sa generalizati lipsa de incredere la toate persoanele din viata dumneavoastra.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile