consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Prietena mea este foarte geloasa. Nu are deloc incredere in ea si asta afecteaza relatia. Eu nu ii dau motive de gelozie, dar cand mergem pe strada sau la cumparaturi spune ca ma uit dupa fete.

Terapeuti.ro 8:38am Dec 5
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna. Ma confrunt cu urmatoarea problema. Prietena mea este foarte geloasa, mereu face completari legate de alte fete. Nu are deloc incredere in ea si asta afecteaza relatia. Mentionez ca nu ii dau motive de gelozie, dar si cand mergem pe strada sau la cumparaturi… spune ca ma uit dupa fete si face completari la orice fraza si ma deranjeaza…A vazut o poza cu mine si cu o prietena de a mea si a spus "erai cam fericit in poza asta" … o prietena pe care o cunostea de mult… Ea nu prea iese cu mine si prietenii mei, ii este teama ca nu o place nimeni. cum as putea reactiona? Tin farte mult la ea si pentru ea am simtit si simt ceva special.


Botezat-Antonescu Radu 8:46am Dec 5
Ce cred ca poti face pt ea este sa o incurajezi in directia unei explorari psihoterapeutice. Aceasta gelozie poate sa aiba la baza o incredere in sine foarte scazuta, printre altele, care merita rezolvata cat mai devreme. Singurul obstacol ar fi recunoasterea problemei din partea ei. Nu iti pot oferi ‘cateva sfaturi’ pt ca situatia este cu siguranta mai complicata, plus ca tine mai mult de ce ar fi bine sa faca ea. Succes!

Tiberiu See 10:11am Dec 5
Bună ziua. Din câte descrieți aici ea vine cu o idee deja făcută, un scenariu deja scris. iar dumneavoastră puteți purta cu ea doar o discuție liniștită în care să îi demonstrații că nu este așa cum crede.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier