consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Cum credeti ca pot depasi starile de anxietate, angoasa, singuratate, frica intensa, dezorientare, lipsa de incredere in mine, care le am de cativa ani incoace?

Terapeuti RO 9:45pm Dec 8
Mesaj:
Buna ziua. Cum credeti ca pot depasi starile de anxietate, angoasa, singuratate, frica intensa, dezorientare, lipsa de incredere in mine, care le am de cativa ani incoace? Tin sa mentionez ca am consultat cativa psihologi, dar care simt ca nu ma pot ajuta in aflarea rezolvarii.

Remus Sandu 10:05pm Dec 8
Mai întâi de toate trebuie să începeţi să vă informaţi asupra a diverse detalii privind viaţa sănătoasă şi să testaţi din aproape în aproape tot ceea ce aţi citit. În termeni mai simpli puteţi încerca nişte suplimente de magneziu cu B6, omega 3 şi vitamina E (de calitate, majoritatea sunt nişte gunoaie), vitaminele B (de ex. niacină), inositol, zinc, seleniu organic, probiotice, şi dietă după ce aţi făcut teste pt intoleranţe alimentare. Eventual puteţi încerca şi teste pt toxicitatea metalelor grele. Doar un exemplu banal privind dieta http://tinyurl.com/m2kqkbf

Bogdan Bogdanovich 10:08pm Dec 8
ati uitat si de vit D si C :p

Bogdan Bogdanovich 10:12pm Dec 8
exista un adevar in tot ceea ce inseamna nutritie si sport…ele sunt resurse primare ptr echilibrarea psihica… Totusi, odata echilibrata…exista mereu tendinta de relaps, ptr ca exista probabil si cauze psihologice ptr starile traite … de la traume in copilarie, pana la decizii scenariale non-adaptive. Pasul nr 1 oricum ar fii in directia indicata de Remus Sandu

Cristina H. B. Docan 7:19am Dec 9
Ceea ce spun antevorbitorii mei – este ca, in sistemul "corp – minte – suflet", pe care il formati (ca fiecare dintre noi), multitudinea de trairi interioare negative a antrenat automat modificari in chimia de la nivelul creierului. In acest fel, acum va gasiti intr-un soi de cerc vicios: aveti trairi negative inclusiv din cauza dezechilibrului chimic din creier! :) Omega 3 este un element strict necesar bunei functionari a acestuia. Din pacate, organismul uman nu-l produce, asa incit suplimentarea devine imperios necesara, in combinatie cu antioxidanti. Seleniul este o varianta ideala (si gasiti in comert drojdie de bere cu seleniu organic…) Cit despre starile descrise, aveti nevoie, pe de o parte, sa va schimbati dramatic o seama de mentalitati si perspectiva asupra vietii; iar pe de alta, de o modalitate efectiva de eliberare de sentimentele si emotiile indezirabile. Daca doriti, va pot face sugestiile necesare :) Va doresc din suflet numai bine!

Botezat Radu 7:26am Dec 9
ati consultat si un psihiatru?

Ciugudean Mircea 3:59pm Dec 13
O cura de argila :
http://argila-algo.ro/

Ciugudean Mircea 4:02pm Dec 13
Si suplimentele de aici:
http://www.revistahofigal.ro/articole/–nfr–nge-anxietatea—i-depresia–singur–printr-o-alimenta–ie-optim–.html

Ciugudean Mircea 5:03pm Dec 13
http://www.depresie-anxietate.ro/blog/cauzele-fizice-ale-depresiei/

Ciugudean Mircea 9:56am Dec 14
The Flying Publisher Guide to
Complementary and Alternative
Medicine Treatments in Psychiatry
http://pdf.flyingpublisher.com/FPG_008_ComplementaryandAlternativeMedicineTreatmentsinPsychiatry_2012.pdf

Psiholog Constantin Oprea 5:03pm Dec 19
Totdeauna există o cauză.Cu siguranță un terapeut bun vă poate ajuta.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile