consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

De 2 ani sufar de depresie si am niste simptome de moarte, as sta toata ziua in pat, nu pot manca, nu pot dormi, mi-e rau la stomac, cateodata nu am aer…

Terapeuti RO 11:35am Dec 11
Mesaj:
de 2 ani sufar de depresie si am niste simptome de moarte as sta toata ziua in pat nu pot manca, nu pot dormi,mi-e rau la stomac, cateodata nu am aer, se poate muri din asa ceva mi-e frica sa nu fac un infarct va rog sa imi raspundeti

Botezat Radu 11:37am Dec 11
s-ar putea sa fie vorba despre o depresie instalata peste un stare de anxietate foarte ridicata! ati consultat un psihiatru? ce vi s-a spus?

Dorin-Mihail Agapie 11:45am Dec 11
Sportul este un „medicament” la fel de eficient precum medicația și psihoterapia.

Poți citi aici http://fitspirit.ro/cum-tratam-depresia-cu-sport/ informații preluate din cercetări științifice în acest sens.


Catalin Lazar 11:52am Dec 11
Ati fost la un medic sa eliminati posibile cauze organice? Daca da, urmati psihoterapie si/sau medicatie stabilita de un medic psihiatru.

Bogdan Bogdanovich 11:57am Dec 11
subscriu la cele spuse de toti :p / caci sunt strategii de atac a depresiei…singura chestie nasoala ce puteti sa o facetzi este sa nu facetzi nimic…oricare din cele 3 variante prezentate mai sus…va poate scapa de aceasta stare.

Ada Luy 11:58am Dec 11
atacuri de panica..frica de moarte.. nu o sa faceti infarct..trebuie sa incercati sa fiti stapan/a pe propriul corp fizic. daca inima incepe sa bata mai tare,incercati sa aplicati tehnici de respiratie,de relaxare.. ca sa va linistiti. pana la urma rolul inimii este sa bata,nu? faceti miscare,iesiti din casa..starile o sa le aveti si daca stati in casa si daca nu..trebuie sa iesiti, sa luati contact cu lumea exterioara si cu timpul o sa uitati de aceste pbl. si nu trebuie sa va fie frica de moarte..moartea nu este ceva ingrozitor.depinde de fiecare cum vede asta. dar atunci cand o sa o vedeti ca pe ceva normal, o sa dispara teama asta. puteti lua ceva din plante. eu de ex am luat anxin de la plafar si mi-a prins bine. si atunci cand sunt mai calma,mai linistita nu am pbl cu respiratia.

Bogdan Bogdanovich 12:12pm Dec 11
http://www.youtube.com/watch?v=XhN_ecs7Lng

Dorin-Mihail Agapie 12:19pm Dec 11
Și dacă dorești să aplici această metodă prin sport, te informez că de curând am lansat un program de training ( http://fitspirit.ro/obiective/ ) care are ca obiectiv central stimularea participanților în direcția integrării activității fizice în stilul de viață.

Numai bine,
Dorin, psihoterapeut & consilier


Ciugudean Mircea 3:59pm Dec 13
O cura de argila:
http://argila-algo.ro/

Ciugudean Mircea 4:02pm Dec 13
Si suplimentele de aici:
http://www.revistahofigal.ro/articole/–nfr–nge-anxietatea—i-depresia–singur–printr-o-alimenta–ie-optim–.html

Ciugudean Mircea 5:03pm Dec 13
http://www.depresie-anxietate.ro/blog/cauzele-fizice-ale-depresiei/

Ciugudean Mircea 9:56am Dec 14
The Flying Publisher Guide to
Complementary and Alternative
Medicine Treatments in Psychiatry
http://pdf.flyingpublisher.com/FPG_008_ComplementaryandAlternativeMedicineTreatmentsinPsychiatry_2012.pdf

Psiholog Constantin Oprea 5:05pm Dec 19
Ce ați făcut pentru a vă rezolva problema?

Daniela Monica Guzu 9:25am Dec 27
Depresia, daca este vorba de depresie, trebuie tratata multidisciplinar, adica trebuie sa consultati un psihiatru, sa urmati un plan terapeutic cu un psihoterapeut, nu doar evaluari psihologice, o legatura stransa cu medicul de familie, cu familia dvs etc. Fiecare va poate ajuta in felul sau.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile