Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Sesiuni gratuite de consiliere online: Cum sa scapi de fricile tale? (consilier: Cristina Toma)

Sesiuni gratuite de consiliere online: Cum sa scapi de fricile tale? (consilier Cristina Toma) – 15 martie-30 septembrie 2016

 • Cum sa scapi de fricile tale?
 • Ai teama de inaltime, de spatiile inchise?
 • Te confrunti cu teama de dentist/operatii?
 • Ai prea multe lucruri de rezolvat si nu iti mai ajunge timpul?
 • Iti doresti o relatie personala?
 • Ti-e teama de insecte, animale?
 • Nu stii care este cea mai potrivita profesie pentru tine?
 • Iti doresti sa ai afacerea ta, dar te temi ca nu vei reusi?
 • Ai alte temeri/frici din plan personal sau profesional?
 • Cum le faci fata? Cum iti afecteaza viata? Ce faci sa le depasesti?

Fie ca te-ai intrebat aceste lucruri sau te-ai confruntat cu una dintre fricile enumerate mai sus sau cu altele, trebuie sa stii ca poti sa scapi de orice frica.

Dar cum se intampla acest lucru?

Exista cativa pasi de realizat pentru a scapa de orice frica.

 1. Identifica de ce anume te temi;
 2. Cauta o persoana cu care sa vorbesti despre asta - poate fi o prietena/un prieten apropiat, o ruda sau un specialist: psiholog, consilier de dezvoltare personala.

Daca vorbesti cu un prieten, iti este mai usor in sensul ca deja cunosti persoana si ai incredere in ea. Stii ca te poti baza pe ea si eventual, daca are experienta sau s-a confruntat poate cu o teama sau cu o situatie asemanatoare, ti-ar putea impartasi cum a depasit-o ea.

Cu toate acestea, e foarte posibil ca solutia care a functionat pentru pretena ta sa nu functioneze si pentru tine, deoarece suntem persoane diferite cu reactii, comportamente, credinte, valori diferite.

Daca alegi sa lucrezi cu un psiholog sau cu un consilier, poti fi sigur de confidentialitatea acestuia (conditie esentiala si obligatorie a acestor profesii) si de impartialitatea/neutralitatea acestora. Specialistul respectiv se va mentine intr-o zona de neutralitate fata de situatia/teama ta si va lucra cu tine in directia gasirii celei mai adecvate solutii pentru tine.

Expertul nu iti va da sfaturi si nici nu iti va furniza solutia care ar fi poate a lui intr-o astfel de situatie, ci te va insoti intr-un demers propriu prin metode specifice pentru ca tu sa gasesti cea mai buna solutie care va functiona perfect pentru tine!

Esential este ca atunci cand alegi expertul cu care vei lucra sa simti ca rezonezi cu el, pentru ca acest parteneriat – tu si expertul -  sa poata fi unul de succes si sa treci impreuna cu acesta peste situatia/teama cu care te confrunti.

Avantajul alegerii de a lucra cu un specialist este ca acesta cu siguranta a lucrat deja cu persoane care s-au confruntat cu acelasi tip de teama ca cea pe care o ai tu si abordeaza totul cu profesionalism.

 • 3.    Trebuie sa fii sigur ca vrei sa scapi de teama si sa iti doresti SA ACTIONEZI in acest sens.

Atunci cand alegi sa lucrezi cu un psiholog sau cu un consilier, vei alcatui cu acesta un plan de actiune pe care, daca il vei respecta, te va ajuta sa scapi de teama ta.

Cu cat vei fi mai dispus sa lucrezi si sa actionezi, cu atat mai repede vei reusi sa scapi de frica ta si de modul in care iti afecteaza viata.

Esti  decis sa scapi azi de teama ta?

Alege azi sa iti rezervi o sesiune gratuita

de 30 de minute!

Trimite un e-mail cu numele tau, prenumele, varsta, profesia, orasul si teama/situatia cu care te confrunti la: zona_wellness@yahoo.com si vei primi raspuns in maximum 2 zile lucratoare, pentru a stabili ziua si ora sesiunii.

Se acorda doar o singura sesiune gratuita pentru fiecare persoana.

Sesiunea dureaza exact 30 de minute si va voi contacta eu telefonica sau online (pe Skype).

Cu cine vei lucra?

Sesiuni gratuite de consiliere onlineCristina Toma

 • Trainer autorizat
 • Consilier de dezvoltare personala autorizat
 • Senior consilier de cariera
 • 16 ani de experienta profesionala, din care 13 ani in domeniul resurselor umane, al consilierii de cariera in companii multinationale, ONG-uri, proiecte cu finantare europeana sau alte proiecte de consiliere si de dezvoltare personala.

Poate te mai intereseaza:

https://zonawellness.wordpress.com/2015/10/12/consiliere-de-cariera-online-disponibila-pentru-persoane-din-toata-tara/

https://ZonaWellness.wordpress.com

Pagina Facebook: Consiliere de Cariera si Dezvoltare PersonalaCommentariile sunt inchise.

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita