consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am si eu o problema cu fetita mea de 4 ani. Plange in fiecare dimineata ca nu vrea sa mearga la gradinita. Ajunsa acolo insa, nu mai are nimic, se joaca, participa la activitati, si-a făcut prieteni.

Terapeuti.ro 8:52am Nov 11
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Bună ziua. Am și eu o problema cu fetița cea mica de 4ani.Începând din această toamnă merge la grădiniță și întâmpinăm probleme cu plecarea spre grădiniță, plânge în fiecare dimineață ca nu vrea sa meargă .Ajunsă acolo despărțirea este un pic grea dar după numai are nimic se joaca participa la activități si-a făcut prieteni. Ea a stat numai cu mine, sora și tatăl .Am încercat numeroase metode sa o fac sa se obișnuiască dar fără nici un rezultat.O problema mare pentru ea a fost sa nu doarmă acolo deoarece în prima zi am lasat-o sa doarmă fiindcă pana sa înceapă grădinița își dorea sa rămână sa doarmă acolo. ÎN prima zi când am lasat-o am luat-o cu ochii roșii de plâns,dar apoi nu a mai dormit acolo.Ce mă sfătuiți Cum sa procedez cu ea?Doamnele sunt foarte drăguțe ea îmi spune ca le iubește dar as vrea sa depășească problema dimineața. CUM pot rezolva aceasta problema? Va mulțumesc


Tiberiu See 9:02am Nov 11
Bună ziua. Ați vorbit cu fata? Întrebați -o ce înseamnă pentru ea mersul la grădiniță și plecatul de acasă. Pe de altă parte poate fi și vina dumneavoastră în cazul în care nu i-ati acordat destulă independență dorind să o feriți de dificultăți. În ultima variantă, vă recomand să mergeți împreună la psiholog.
Cu stimă,
psih Tiberiu Seeberger

Botezat-Antonescu Radu 9:03am Nov 11
eu cred ca mai are nevoie de timp sa se obisnuiasca cu aceasta rutina. Daca relatia cu doamnele de acolo este buna, mergeti pe experienta lor, cooperati si in timp lucrurile se aseaza. Succes!

Andreea Bot 9:16am Nov 11
Buna ziua! Toti trecem printr-o perioada de adaptare la situatiile noi, indiferent de varsta. E foarte important ca ea se simte bine acolo si ca le iubeste pe doamnele educatoare. Incercati sa puneti accent pe aceste lucruri in fiecare dimineata. Discutati inca de acasa despre cum crede ca va fi ziua ei la gradi, cu cine crede ca se va juca, daca o sa invete poezii/cantecele. Acelasi lucru va sugerez sa faceti si cand o luati de la gradi, la fel sa puneti accent pe lucrurile pozitive.

Pupaza Ramona 10:35am Nov 11
Buna ziua! Nu va faceti probleme ca o sa se obisnuiasca. La fel am patit si noi, plangeam pana la gradinita de ne auzea tot cartierul, nu a mancat absolut nimic acolo timp de o luna, dar apoi s-a obisnuit. Eu ii tot spuneam ca acolo e servciul lui, ca trebuie sa invete multe lucruri sa ajunga ca tati si mami..


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile