Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm 16 ani si sufar de depresie. Am avut deja cateva ganduri sinucigase, simt ca nimanui nu ii pasa de mine, nici parintii nu observa ca se intampla ceva cu mine, vreau sa primesc ajutor,dar nu stiu cum sa le spun…

Terapeuti RO 7:35am Mar 24
Mesaj:
Am 16 ani si sufar de depresie , am avut deja cateva ganduri sinucigase , simt ca nimanui nu ii pasa de mine nici parintii nu observa ca se intampla ceva cu mine ,vreau sa primesc ajutor dar nu stiu cum sa le spun , imi puteti da un sfat ?

Lucretia Tita 7:41am Mar 24
SPUNE-LE PARINTILOR!. DACA NU SUNT ATENTI, FA-I ATENTI.

Laura Schussmann 7:47am Mar 24
Neaparat vorbeste cu parintii tai , daca iti este greu cu amandoi , vorbeste intai cu cel care te intelege mai bine , dar nu amana sa vorbesti cat de curand . Ai nevoie cat mai repede de un ajutor psihologic daca deja ai si ganduri sinucigase .

Nicoleta Timofte 9:14am Mar 24
Ce nevoie ai sa te vada lumea? Esti o fiin ta minunata si daca ei nu te vad este doar vina lor. Moartea nu rezolva lucrurile. Ia-ti viata in maini si fii mai destept ca toti si fa-ti viata cum vrei caci daca tot nu te observa ai o sansa imensa sa faci ce vrei fara sa te critice si sa te certe cineva, nu?

Radu Georgiana 10:14am Mar 24
Ar fi util sa iei legatura cu psihologul scolar, in cabinetul caruia poti discuta pe larg despre ceea ce te preocupa, tot ceea ce simti si gandesti si sa gasesti resursele interioare pentru a face fata. Succes! :)

Silvia Maria 4:46pm Mar 24
Un lucru trebuie sa inveti , sa te iubesti pe tine asa cum esti ,sa inveti sa te apreciezi singura chiar daca altii nu o fac .Capul sus :)

Ioana Bogdan 7:21pm Mar 24
o alta abordare a depresiei https://www.youtube.com/watch?v=KPx0nN6aQj0

Doina Luca 8:05pm Mar 24
Incredete in tine esti o fata puternica esti la o varsta cand organismul intra intr o schimbare .Capul sus roagata la Maica Domnului si eu am o fetita cu autism si de cand a implinit 16ani am trecut prin niste probleme sunt schimbari naturale si normale sa nu cedezi fii puternica tot timpul sa spui ada sa nu te lasi te pup ai grija de tine si fii tare sa auzim de bine succes
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19317 raspunsuri primite pentru 4108 intrebari
(in categoria actuala: 2286 raspunsuri primite pentru 544 intrebari)