consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Am 14 ani si cand vad la parintii mei niste bani am o pofta teribila de a-i lua de la ei din portofel…

Terapeuti RO 7:18am Sep 12
Mesaj:
Buna ziua,
Ma numesc Cosmin si am 14 ani. AS vrea un sfat la o problema pe care o am eu…. Cand vad la parintii mei niste bani am o pofta teribila de ai lua de la ei din portofel… Cum as putea opri aceasta actiune pana nu voi avea de suportat consecintele?! Multumesc anticipat!
Tocmai m-am certat cu parintii mei din acea cauza asta, iar acum cred ca am intrat intr-o depresie destul de severa….. Am inceput sa plang fara sa mai opresc si am in gand sinuciderea … Ce as putea sa fac?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:42am Sep 12
incearca sa le spui totusi parintilor tai ca ai o mare dificultate cu aceasta problema si ca ai nevoie de ajutorul si sustinerea lor. Inteleg ca esti coplesit emotional/afectiv dar asta nu inseamna ca problema ta nu are solutie. Linisteste-te si discuta ce ai pe suflet. Keep calm si succes! ;)

Adrian Vintu 10:14am Sep 12
daca ai lua banii, ce ai cumpara cu ei? ce simti ca ti-ar aduce fericirea daca ai putea sa cumperi?

Georgiana Voinea 6:25am Sep 13
Ce simti cand le iei banii: ca ce e al lor e si al tau sau ca vrei sa-i pedepsesti pt ca nu-ti dau destui ? Nu face o tragedie din asta, si oamenii mari au tot felul de pofte, pe unele si le satisfac, pe altele si le infraneaza…!

Invingem Stresul Impreuna 8:16am Sep 13
Incepe sa faci bani! Cauta elasticele Loomy, impleteste bratari, si vinde! Se pot face 10 lei pe ora cu usurinta! Bratarile intra in moda rapid, si se vand bine. Deja elevii de clasa II-a fac bani frumosi cu ele.


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile