implant dentar fast and fixed



Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat



Am 18 ani si o relatie de 2 ani cu prietenul meu. Parintii mei stiu de aceasta relatie si nu au nimic impotriva, doar ca as vrea sa raman o seara la el sau el la mine si nu stiu cum sa abordez aceasta problema cu ei. Nu este vorba de sex, ci doar vrem sa petrecem mai mult timp impreuna.

Terapeuti.ro 7:01am Jul 13
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

Buna ziua! Ma numesc Beatrice si am 18 ani. Problema mea nu este foarte grava, dar este un lucru extrem de important pentru mine si m-ati ajuta foarte mult. Am o relatie de 2 ani cu prietenul meu. Parintii mei stiu de aceasta relatie si nu au nimic impotriva, sunt de acord ca el sa vina la noi acasa si eu sa merg pe la el. Totul e ok intre noi, doar ca as vrea sa trecem mai departe. In sensul ca as vrea sa raman o seara la el, sau el la mine. Nu stiu cum sa abordez aceasta problema cu ei. Parintii mei sunt destul de intelegatori, dar aceasta "problema" chiar nu stiu cum sa o abordez si nu stiu cum sa o aduc in discutie fara ca ei sa inteleaga gresit sau sa ma refuze din prima. Mi-ar prinde bine cateva sfaturi de la Dvs. in legatura cu modul de abordare, ce as putea sa le spun, cum sa le spun. Nu este vorba de sex, ci doar vrem sa ne petrecem timpul mai mult impreuna. Sper sa ma puteti ajuta, astept raspunsul Dvs. O zi buna!


Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:04am Jul 13
eu ti-as recomanda sa fii cat mai sincera cu ei… mai ales ca sunt foarte intelegatori. Spune-le exact ce ne-ai spus noua… ei vor simti ca nu este vorba despre sex… ca doar vreti sa petreceti timpul impreuna intr-un mod diferit ca pana acum, etc. Daca ai incredere in ei si ei au incredere in tine nu ai de ce sa te temi. Succes! ;)


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile