consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Maica-mea are crize de plans si de nervi, zbiara si sparge. Eu am 16 ani si ma distruge cu nervii, nu o mai suport. Problema e ca nu vrea sa mearga nici la psiholog, nici la doctor; zice ca nu are nimic.

Terapeuti RO 8:37am Nov 6
Mesaj:
Buna ziua, va trimit acest mesaj in legatura cu maica-mea.Noi ne-am mutat in germania de 9 luni si de atunci maica-mea are crize de nervi zbiara,sparge si cateodata si plange. Eu am 16 ani si ma distruge cu nervi si pe mine nu o mai suport. Noi de craciun mergem acasa si mam gandit sa caut un pshiolog. Problema ii ca ea nu vrea sa mearga nici la pshiolog nici la doctor zice ca ea nu are nimic. Ma puteti ajuta cu ceva.Va multumesc. O zi buna!

Pirvan Marinela 8:46am Nov 6
Pe ia o macina singuratatea,poate aveti posibilitatea sa-i propuneti sa mearga in germania cu dumneavoastra.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:25am Nov 6
eu am inteles ca v-ati mutat toata familia? Adica tu, mama si tata, in Germania? Daca da, atunci puteti apela la autoritatile locale… sa va explice procedura lor in asemenea situatii. Succes!

Mar Dum 10:37am Nov 6
Inteleg ca mama este cu voi in germania ?

Daniela-Monica Guzu 4:47pm Nov 6
Este important sa vedeti un specialist pentru a exclude posibilitatea existentei unui diagnostic psihiatric, dupa aceea se consulta un psiholog. Oricum, chiar si invers este bine, daca reusiti sa o convingeti, deoarece tot la psihiatru se ajunge. :) ))))))))))))))


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile