consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

La sfarsitul intalnirii cu o fata, i-am spus ca imi place de ea si a fost surprinsa placut, cred, sau cel putin asa parea. Dar din urmatoarea zi nu a mai raspuns la mesaje cand o intrebam ce face si nu raspundea zile in sir.

Terapeuti RO 7:28am Sep 12
Mesaj:
Buna ziua. Am iesit acum o luna jumate cu 2 prieteni(o fata si un baiat) si cu o fata pe care o plac si nu ne cunosteam deloc. Acea intalnire a iesit binisor, fiind timizi amandoi, nu prea vorbeam mult. La a doua iesire cu ea tot asa, nu vorbeam mult…adica aveam pauze intre subiecte cateva minute pana imi venea alt subiect in minte ca ea nu incepea cu vreun subiect. Ea imi zicea ca iar nu vorbesc, ca nu vreau sa vorbesc cu ea doar ca eu timid si nestiind ce sa zic, zambeam doar. La sfarsitul intalnirii i-am spus ca imi place de ea si ea a fost surprinsa placut, cred, sau cel putin asa parea. Din urmatoarea zi nu a mai raspuns la mesaje cand o intrebam ce face si nu raspundea zile in sir. Intra pe facebook, accepta cereri de prietenie sau dadea like-uri la poze si iesea, si fix mesajul meu nu-l vedea. Dupa cateva zile de liniste imi trimite mesaj cu ce faci pe telefon. Dupa n-am mai vorbit vreo aproape 2 saptamani ca a fost plecata la mare si in delta.Dupa ce s-a intros, am intrebat-o daca ma place si daca ar vrea sa fie ceva intre noi iar ea a spus ca nu stie. Am intrebat-o daca place pe cineva si ea a spus ca nu si daca vrea sa ne mai intalnim si nu a raspuns la intrebare. Mi se pare ciudata aceasta fata si nu stiu ce sa fac. Ce m-ati sfatui sa fac? Ce este cu aceasta fata? Din cauza timiditatii sa-mi spuna ca nu stie daca ma place ?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:49am Sep 12
din experienta personala iti pot spune ca in adolescenta (banuiesc ca sunteti amandoi adolescenti) habar nu avem ce se intampla cu noi, nici emotional, nici rational, este o mare ‘salata’ si de aceea si este o perioada foarte agitata a vietii. Poti incerca sa fii mai atent la nevoile ei, daca si le exprima; sa ai multa rabdare dar in acelasi timp sa ii si explici care sunt limitele si dorintele tale. Inteleg ca esti timid dar poate poti transforma acest episod intr-o oportunitate de a-ti exersa curajul. Succes! ;)


Viorel Mocanu 6:28pm Sep 12
Tinere, cauta “sa stii” ce vrei de la intilnire, sa fii pregatit sa porti o conversatie, sa dezvolti un subiect… timiditatea ta poate plictisi partenera si timpul va trece greu pentru amindoi… fii mai “bazat” pe tine si vine si succesul :)

Invingem Stresul Impreuna 8:19am Sep 13
Invata sa treci peste timiditate, si sa inveti sa comunici. Direct, si mai putin prin SMS-uri.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile