Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Program de educatie parentala pentru profesionisti: Circle of Security© (sustinut de prof. Kent Hoffman) - 9-12 mai 2016, Bucuresti

Program de educatie parentala pentru profesionisti: Circle of Security© (sustinut de prof. Kent Hoffman) – 9-12 mai 2016, Bucuresti

Training “Circle of Security©”, program de educatie parentala

9-12 mai (9.00-17.00), Bucuresti

profesorul Kent Hoffman, cofondator al Circle of Security

Prof. Kent Hoffman, cofondator Circle of Security ©

Dragi colegi,

Este o mare bucurie sa va anuntam ca profesorul Kent Hoffman, cofondator al Circle of Security ©, va veni la Bucuresti in perioada 9-12 mai 2016, pentru a sustine trainingul: Circle of Security/Cercul sigurantei, program de educatie parentala.

Acest program pune în practică rezultatele cercetărilor asupra ataşamentului din ultimele decenii, în cadrul unui proces accesibil, ghidat pas cu pas. 

Mai multe detalii gasiti pe: circleofsecurity.net

Va invitam sa fiti printre primii specialisti care  vor putea oferi o alternativa de explorare si intelegere emotionala  in cursurile adresate parintilor.

Acest program de educatie parentala este adresat profesionistilor: psihologi, medici, asistenti sociali, consilieri etc. care lucreaza atât cu grupuri de părinţi sau alţi adulţi implicaţi în creşterea şi educarea copiilor (asistenti maternali, personalul din apartamente sociale/centre rezidentiale, fundatii care au in ingrijire copii, parinti adoptivi), cât şi în cadrul unor intervenţii desfăşurate în mediul de acasă, respectiv în consilierea individuală.

Trainingul “Cercul siguranței” este un program eficient de educație parentală prin intermediul caruia veți descoperi cea mai accesibilă metodă de explorare a modului în care se formeaza atasamentele in copilarie, precum si modalitati practice pentru a-i ajuta pe parinti sa formeze relatii de atasament securizant cu copiii lor.

Certificare: Dupa parcurgerea celor 4 zile de training, toti participantii care au avut o prezenta de 100% la curs, vor primi (pe langa materialele necesare pentru lucrul cu parintii) si certificarea (valabila international) pentru a desfasura grupuri de lucru cu parintii. Cu alte cuvinte, in urma parcurgerii acestui training veti deveni educatori pentru parinti/parent educator.

Acest curs NU este unul de formatori, adica dvs. nu veti putea/nu veti avea dreptul sa formati alti profesionisti in aceasta metoda de lucru.

Seminarul va fi sustinut in limba engleza, la un nivel conversational, accesibil.

Materialele oferite, respectiv manualul pentru interventia cu parintii, DVD-ul, slide-urile care vor fi prezentate, vor fi traduse in limba romana.

Inscriere:

Inscrierea se face aici: https://www.regonline.com/Register/Checkin.aspx?EventID=1780133

Cost:

Pretul de “early bird”/cu discount, respectiv de 275$, este valabil pana pe 27 martie 2016.

Incepand cu 28 martie si pana pe 2 mai (ultima zi de inscrieri), pretul va fi 325$.

Taxa poate fi platita si in doua transe.

Contact:

Pentru mai multe detalii va rugam accesati pagina evenimentului:  www.facebook.com/COS.Bucuresti2016 sau contactati-ne la telefon: 0737189706 ori e-mail: cos.bucuresti@gmail.com.

Va rugam sa transmiteti informatia legata de acest eveniment si altor persoane care considerati ca ar fi interesate sa participe.

Va multumim si va asteptam la curs!Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita