Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatDe zece ani am tinitus. Sunt disperata deoarece aceasta afectiune mi-a acaparat toata existenta, nu mai imi gasesc linistea.

Terapeuti RO 6:45am Apr 23
Mesaj:
Buna ziua
Ma numesc Ana, am 47 de ani si sunt din Timisoara. Ma adresez d-voastra, poate puteti sa-mi recomandati un remediu sau personal calificat in Timisoara pentru a ma ajuta.
In urma cu zece ani, in 2003 am observat un zgomot de fond in urechea dreapta care s-a dovedit a fi tinitus. Descrierea evolutiei bolii si a tratamentelor, a tomografiilor, audiogramelor, perindari de la specialisti ORL, neurologi si neurochirurgi si alti medici din timisoara in zece ani a fost fara succes. Deunazi am cumparat o carte care ofera variante de tratament pentru aceasta afectiune si prin hipnoterapie sau consult homeopatic pe langa altele. Sunt disperata pana la maxim deoarece mi-a acaparat toata existenta aceasta afectiune, nu mai imi gasesc linistea. Multumesc anticipat daca cititi acest mesaj, mai mult daca puteti sa ma si sfatuiti.
Cu drag
Ana Kovacs

Remus Sandu 7:04am Apr 23
Vă regăsiţi în comentariul de aici ? http://wp.me/p48646-1Gi Încercaţi ajustarea dietei cu alimente naturale şi cât mai puţin prelucrate. Asta ar putea fi un exemplu: http://www.cristianmargarit.ro/2011/02/dieta/cei-cinci-nu-zahar-cereale-uleiuri-soia-mezeluri

Carmen Caramlau 11:54am Apr 23
Buna ziua. Interventia mea se rezuma la o intrebare: ce eveniment important si traumatizant a avut loc in viata Dvs in acea perioada? Incercati sa va amintiti. Acest tinitus pare ca v-a ajutat sa scapati de ceva ce v-a marcat. Daca e asa, apelati la un terapeut EFT (terapie de eliberare emotionala) – suntem o multime si aici, pe site. Numai bine!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed