consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Implant dentar Dental Premier

Implant dentar Dental PremierProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

De zece ani am tinitus. Sunt disperata deoarece aceasta afectiune mi-a acaparat toata existenta, nu mai imi gasesc linistea.

Terapeuti RO 6:45am Apr 23
Mesaj:
Buna ziua
Ma numesc Ana, am 47 de ani si sunt din Timisoara. Ma adresez d-voastra, poate puteti sa-mi recomandati un remediu sau personal calificat in Timisoara pentru a ma ajuta.
In urma cu zece ani, in 2003 am observat un zgomot de fond in urechea dreapta care s-a dovedit a fi tinitus. Descrierea evolutiei bolii si a tratamentelor, a tomografiilor, audiogramelor, perindari de la specialisti ORL, neurologi si neurochirurgi si alti medici din timisoara in zece ani a fost fara succes. Deunazi am cumparat o carte care ofera variante de tratament pentru aceasta afectiune si prin hipnoterapie sau consult homeopatic pe langa altele. Sunt disperata pana la maxim deoarece mi-a acaparat toata existenta aceasta afectiune, nu mai imi gasesc linistea. Multumesc anticipat daca cititi acest mesaj, mai mult daca puteti sa ma si sfatuiti.
Cu drag
Ana Kovacs

Remus Sandu 7:04am Apr 23
Vă regăsiţi în comentariul de aici ? http://wp.me/p48646-1Gi Încercaţi ajustarea dietei cu alimente naturale şi cât mai puţin prelucrate. Asta ar putea fi un exemplu: http://www.cristianmargarit.ro/2011/02/dieta/cei-cinci-nu-zahar-cereale-uleiuri-soia-mezeluri

Carmen Caramlau 11:54am Apr 23
Buna ziua. Interventia mea se rezuma la o intrebare: ce eveniment important si traumatizant a avut loc in viata Dvs in acea perioada? Incercati sa va amintiti. Acest tinitus pare ca v-a ajutat sa scapati de ceva ce v-a marcat. Daca e asa, apelati la un terapeut EFT (terapie de eliberare emotionala) – suntem o multime si aici, pe site. Numai bine!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed