consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Curs Shamballa MDH – 12 iulie 2014, Bucuresti

Curs Shamballa MDH – 12 iulie 2014, Bucuresti

Privit prin prisma scolilor mistice si ezoterice cu mult anterioare scolii Reiki fondate de maestrul Mikao Usui, sistemul Shamballa MDH aduce in lumea Reiki o serie de cunostinte ezoterice preluate din Cabala şi alchimie, oferind nu numai tehnici de vindecare si de evolutie spirituala, ci si o ontologie a universului in care traim.

Shamballa este cunoscuta in traditia ezoterica a popoarelor din nordul Indiei si Tibet ca fiind taramul celor iluminati. Acolo isi au salasul o serie de Maestri Spirituali care ajuta omenirea in dezvoltarea si evolutia ei spirituala, acestia fiind cunoscuti, de regula, sub denumirea de Maestri Ascendenti.

Vindecarea multidimensionala Shamballa este un sistem integral de evolutie pentru ca beneficiaza de o extindere a energiilor Reiki, dar si prin faptul ca suma energiilor lucreaza pe mai multe niveluri.

Actiunea energiilor Shamballa se manifesta nu numai la nivel mental, emotional şi spiritual, ci si pe cele mai profunde paliere ale memoriei celulare, ale ADN-ului si ale celor mai inalte vibratii ale corpului energetic.

Adevaratul scop al Shamballa MDH este experienta spirituala individuala, corelata cu o mai profunda intelegere şi cu o constientizare ridicata. Multe dintre simbolurile si meditatiile folosite sunt destinate constientizarii si trezirii individuale.

Shamballa MDH pe langa faptul ca reprezinta un sistem de vindecare, este  si o cale de accelerare a dezvoltarii spirituale. Pe masura ce tu evoluezi, faci ca lucrurile sa devina mai usor de facut atat pentru tine, cat si pentru cei din jurul tau.

Sistemul Shamballa MDH lucreaza cu un mixaj de mai multe tipuri de energii, printre care se regasesc:

 • Forţa Universala a vietii (recunoscuta si sub numele de Reiki);
 • Energia Mahatma, a spiritului liber;
 • Energia Maestrilor Ascendenti;
 • Energia Conştiintei Hristice;
 • Energia Arhanghelului Mihail;
 • Energia argintiu-violeta a lui Saint Germain;
 • Energia data de Merkaba;
 • Energia data de tehnicile sacre Merkaba;
 • Energia data de cele 352 de simboluri folosite in acest sistem.

Initierea in Shamballa MDH se face in trepte in felul urmator: gradul I, gradul II, gradul I – Maestru si gradul II – Maestru. Conditia de participare la cursul de Shamballa MDH este aceea de a avea cel putin gradul III Reiki Usui.

Gradul I  Shamballa MDH

In seminarul Shamballa MDH vei experimenta meditatii care te ajuta sa:

 • inlaturi toate ramasitele emotionale vechi pe care le-ai dus cu tine timp de vieti;
 • folosesti energia pamantului pentru echilibrare si impamantare;
 • intri in legatura cu energia Mahatma si Shamballa;
 • folosesti flacara argintiu-violeta;
 • echilibrezi chakrele si creierul.

Toate aceste meditatii iti ofera libertatea de a afla treptat cine esti si de a-ti accesa propria putere, de a deveni propriul maestru.

Acordajele primite iti ofera o crestere a propriilor energii vitale si te conecteaza cu energiile Shamballa pentru a le putea accesa ori de cate ori vei dori.

Gradul II Shamballa MDH

Simbolurile si meditatiile intalnite la gradul II Shamballa iti deschid noi cai de actiune in planurile subtile ale universului.

Pentru a putea avea acces la cat mai multe simboluri Shamballa este nevoie sa treci printr-un proces de curatare si inaltare a propriei vibratii. In acest sens, la gradul II, vei primi  simboluri pe care poti sa le utilizezi pentru terapia AND-ului si tratarea infectiilor, pentru accesarea vibratiilor inalte ale Arhanghelului Gabriel.

Meditatiile specifice acestui grad te pun in legatura cu:

 • Energia Constiintei Hristice,
 • Energia Iubirii Neconditionate,
 • Coloana de Lumina a Arhanghelului Mihail,
 • Ghidul Shamballa.

Pe parcursul seminarului vei primi o serie de informatii utile despre modul in care poti sa lucrezi energetic, tinand cont de dinamica energetica care exista in univers.

Coordonator curs:

Silvia-Liliana Dumitru, formator si trainer acreditat ANC, consilier pentru dezvoltare personala si spirituala acreditat ANC, maestru Shamballa MDH, maestru Karuna Ki Reiki, maestru Usui Shiki Ryoho Reiki, specialist in terapii complementare, autocontrol, psiho-energo-sugestie.

Localizare:

Bucuresti, Centrul de Dezvoltare Personala Metatron

Inscrieri:

e-mail silvia@elenoh.ro

Contributia de participare:

333 ron

Confirmarea inscrierii se face cu un avans de 30% din valoarea cursului.

La sfarsitul cursului veti primi materialele cursului  si certificatul de participare.

Mai multe detalii pe www.elenoh.roLasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed