Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

M-am despartit de iubita mea, am vrut sa ma sinucid, am suferit, m-am izolat, iar dupa 2 luni au aparut niste dureri de la stres, capul, ochii… am luat tratament de la psihiatru…

Terapeuti RO 8:49am Jan 20
Mesaj:
Buna seara am si eu o problema daca ma puteti ajuta cumva? De 5 luni m am despartit de iubita mea o iubeam am avot o rel de 2 ani a hotarat sa ne deapartim ….k vrea sa fie singura..am vrut sa ma sinucid aveam ganduri nu vedeam viata fara ea..am suferit m am inchis in mine mama nu ma ajtta m am izolat.si peste 2 luni a aparut niste dureri de la stres dupa ma luat cu partea stanga a capului cu ochi imi dadea k un curent toata partea stanga..am luat tratament de la pshiatru paxetin egloyl anxiar nu l am respctat si mau lasat durerile ..mai am mici dureri .prob e ca numai am emotie fericire simt k cv sa schimbat in mine si nu ppt merge mai departe.numai am placere bucurie nimic numai simt trairi nimica eram pasionat de muzik era lumea mea prin ea si sport ma descarcam acum bumai simt nimic ce ma sfatuiti pot reveni inapoi sentimentele emotiile? Va multumesc mult . si acum 3 ani am avoot tot o decadere k un atac de panica da mi am revenit akm nu gasesc o cale?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:34am Jan 20
gaseste un psihoterapeut si discuta cu el despre toate aceste lucruri care se intampla in tine. Se poate, succes!

Cosmin Postelnicu 10:54am Jan 20
Uita-te cate lucruri se intampla de la o singura chestie. suferi in urma unei decizii asupra careia nu ai avut niciun control. Asta e un paradox. Accepta trecutul tau, las-o pe ea sa plece din mintea ta. Iti va fi mai usor sa mergi mai departe.

Emanuel Prichici 7:21pm Jan 20
totul este trecator. si durerile tale vor trece cu timpul. important este sa nu faci ceva nesabuit si totul va fi bine. si tine minte: persoana pe care te poti baza mereu esti doar tu.


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed