Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSunt casatorita de 13 ani cu un barbat musulman, locuim la el in tara si am 4 copii. Vreau sa plec, dar nu ma lasa sa iau copiii si ma ameninta cu moartea,

Terapeuti RO 10:54am Jan 14
Mesaj:
Am 32 de ani.Sunt casatorita de 13 ani cu un barbat musulman, de 7 ani locuim la el in tara, am 4 copii intre11 si 3 ani, sotul meu este foarte posesiv, nu ma lasa sa lucrez, nu pot sa ies in oras doar la cumparaturi si insotita de cineva si considera ca femeile trebuie sa stea doar acasa sa aibe grija de casa , copii si barbat, vreau sa plec dar nu ma lasa sa iau copii si ma ameninta cu moartea, acum un an am plecat in romania si nu m am intors , singura fara copii. Am stat 8 luni dar m am intors pt copii. Problema e ca nu mai rezist si vreau sa plec iarasi, dar nu pot lua copii cu mine… Va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat. Multumesc.

Adriana Ad 12:11pm Jan 14
Complicata situatie. Nu stiu cum sunt legile in tara respectiva, dar poate ca ar trebui sa incercati sa vorbiti la ambasada Romaniei. Daca sunteti amenintata deja e o treaba serioasa, asa ca ei ar trebui sa va intainda o mana de ajutor.

Cristescu Irina Alexandra 3:13pm Jan 14
Mergeti la ambasada si incercati sa vb cu cineva, eventual un avocat. Mult succes!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile