consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

M-am mutat si remutat de 5 ori de la prietenul meu. Credeti ca este o obsesie? El spune ca ma iubeste si ca nu ma mai accepta nimeni cu nebunelile mele. Rade si glumeste pe seama sensibilitatii mele: am facut o depresie si am devenit paranoica din cauza acestei relatii.

Terapeuti.ro 8:07am Jul 10
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:Buna ziua . Am fost intro relatie de 2 ani cu un baiat . Dupa scurt timp ne-am mutat impreuna . Totul a fost ok pana cand am simtit ca ceva nu este in regula . Nu prea comunicam ,parca eram colegi de apartament . Am observat ca este o Persoana Mai diferita. Mam indragostit de el sau cred ca din dorinta de a fi cu cineva m-am grabit . II urmaream telefonu . Iam instalat program de spionaj in calculator . Si am observat ca filtra cu multe fete. El spune ca din plictiseala. Alteori ca el vrea sa socializeze. Si ultima oara . Ca vrea sa isi schimbe prieteni ca de ai Lui sa plictisit . Mentionez ca am facut o depresie si am devenit paranoica din cauza aceestei relati . Mi-am pierdut increderea in proprile mele forte. Simt ca numai pot .m-am remutat la parinti mei am continuat sa tinem legatura. Cred ca lam iertat de prea multe ori .m-am mutat si remutat de 5 ori de la el. Credeti ca este o obsesie ? Chiar o fi iubire sau din simplu fapt ca nu vreau sa Raman singura accept . El spune ca ma iubeste ca nu ma Mai accepta nimeni cu nebunelile mele. Ca de cand mam combinat numai Sal controlez am stiut sa fac . Doctorul Mia recomandat sa renunt la relatia asta. Mai ales ca el rade si glumeste pe seama sensibilitati mele. Ca am impresia ca ma inseala. Mentionez ca nu vroia sa iesim in oras cu nimeni stateam numai in casa. Ca Lui nui plac iesirile. EU vreau sa renunt . Ma simt foarte rau . Credeti ca ma victimizez ? Am prea multe asteptari ? Nu stiu ce sa Mai cred !


Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:25am Jul 10
inteleg ca vreti sa renuntati, ca aveti sentimentul ca va victimizati, ca ati avea prea multe asteptari… toate acestea adunate dintr-o nevoie de a nu ramane singura. Poate ca reactiile pe care le aveti sunt putin exagerate, insa acest baiat pare sa le si amplifice. Dvs. ce fel de partener va doriti? Poate ca este timpul sa va vedeti de propriul bine. Succes, se poate! ;)

Raluca Mihai 9:11am Jul 10
cred ca momentul in care va aflati ar putea reprezenta un moment de cotitura atat pentru relatia de cuplu cat si pentru dvs si viata dvs intima. un psiholog v-ar putea insoti pe acest drum, sa va clarificati nelamuririle si sa va raspundeti la intrebari.

Daniela-Monica Guzu 10:27am Jul 10
A avea o relatie de iubire sanatoasa este un proces care se invata. Intrebarea mea este unde se pot invata toate acestea? Din postarea ta pot vedea mai multe convingeri si idei nesanatoase legate de relatia ta de cuplu dar si legate de tine. In aceasta perioada de repaus relational cauta raspunsuri, cauta sa te cunosti, vezi ce iti doresti, vezi care sunt resursele tale si multe altele. Intra intr’un proces de dezvoltare personala, un proces de descoperire de SINE. Mult SUCCES!!!!

Roxana Albina 10:57am Jul 10
Probabil acel baiat nu are probleme de comunicare din moment ce flirteaza cu alte fete

Marius Dumumitrescu 11:12am Jul 10
Te invarti intr-un cerc vicios viciat. De teama sa nu ramai singura inveti incet, incet arta de a deveni victima. Daca a inceput sa va fie rau, de ce ezitati si nu insistati ca sa va fie si mai rau ? Zau daca va inteleg. Nu de alta, doar asa.. , ca la final sa puteti spune celor din jur, ca ati vrut sa vedeti pana unde este el in stare sa mearga. Daca acum nu-i plac iesirile dar mai tarziu ? O relatie atat de discreta putini barbati va vor refuza, dumneavoastra sa vreti. In ce conjuntura v-ati purta la fel ca el ? Merita sa continuati ? Acesta este sensul pe care doriti sa-l dati vietii dumneavoastra ? Cunoaste-ti expresia “Boala lunga moarte sigura” ? Credeti ca expresia are vre-o noima in situatia dumneavoastra ? Daca da, atunci continuati. Daca nu, incercati cele spuse de cei dinaintea mea. Magarul lui Buridan a murit deoarece nu se putea hotara incotro sa mearga mai intai, la paie sau la apa. Mult SUCCES dar nu in ezitare ca-i nevroza sigura.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile