consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt un tanar de 26 de ani si, din copilarie, am un nodul la sanul stang, insa acum am observat ca nodulul e mai mare si ma doare.

Terapeuti RO 8:09am Aug 14
Mesaj:
Salut! Sunt un tanar de 26 de ani si am un nodul la sanul stang de cand eram mai mic,insa acum am obeservat ca nodulul e mai mare si mult mai tare, ma doare cand il ating.Ceea ce vreau sa stiu este daca ar putea fi ceva cancericen si inainte de toate unde as putea sa fac un consult medical serios. Multumesc!

Daniela Chiru 8:11am Aug 14
mergi la med de fam si te trimite unde trebuie sanatate

Viorel Mocanu 6:00pm Aug 14
tinere… nodulul poate fi hormonal si nu te duce cu gindul in sfera oncologica ca nu e cazul… insa un consult endocrin ar ajuta mult chiar si un echo de sin ar ajuta sa se inteleaga consistenta nodulului… de preferat ar fi aderent nodulul adica sa nu fie fix si prins de ceva…

Came Came 6:14pm Aug 14
Pana nu se face in consult medical, posibil biopsie, nimeni nu ti poate spune ce e, doar sa ghiceasca. Depozitul de grasime e foarte des intalnit. Nu te speria, dar consultul medicului trebuie facut curand.

Invingem Stresul Impreuna 5:50am Aug 15
De fapt, problema ta reala este TEAMA de a merge la medic. Pentru ca logica elementara spune ca asta ar fi trebuit sa faci. Gandeste-te ca AMANAREA e una din cele mai mari greseli pe care o putem face, si ca inceperea tratamentului PREA TARZIU il poate face ineficient! Daca aceasta teama persista, si refuzi in continuare sa mergi la medic, mai ai o varianta, diagnosticarea pe fotografie, asta pentru linistea ta (sau, in functie de diagnostic, pentru ca sa stii cum stai). Trimite o poza pe Tomograful Viu, pe Facebook.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile