Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am o scurgere nefireasca de lichid seminal, dar analizele au iesit bune.

Terapeuti RO 9:42am Jun 16
Mesaj:
Buna ziua!
Barbat 42 an casatorit, de aproximativ 2 ani dupa ce fac treaba mare i-mi curge lichid seminal din penis, am fost la 4 urologi si mi-a zis ca sa am o viata sexuala mai buna, dar de ce pana acum 2 ani nu am avut aceasta probl.?. am toate analizele bune :chlamydia. p s a, spermograma si celelalte f. bune, sunt f. stresat de aceasta problema si o alta problema ejaculez f. repede la 2-3 min., pot spune ca am o pofte de a face dragoste aproape tot timpul. Va rog dati-mi un raspuns eventual sa incerc un tratament ceva.

Cristina H. B. Docan 1:44pm Jun 16
Daca ati fost deja la urolog, ma gindesc sa va indreptati catre medicina complementara (la homeopat/homeopatie ma gindesc, data fiindu-va pofta de a face dragoste tot timpul). In ce priveste ejacularea rapida, va recomand sa va documentati cu privire la exercitiile Kegel (antrenamentul zilnic, constant, chiar da rezultate! :) ) Dintre toate acuzele, scurgerea de lichid seminal m-ar ingrijora cel mai putin; stiu persoane care acuza acest fel de scurgere in permanenta, fara ca acest lucru sa constituie o problema (cu adresabilitate medicala). Precum vedeti, solutii exista; deci puteti renunta la mare parte din stres si folosi energia pe care o investiti ingrijorindu-va pentru a remedia relativ usor aceste aspecte care va necajesc atit de tare :)

Strimbei Cornelia 3:08pm Jun 16
Si la un psiholog ar fi bine sa mergeti.

Viorel Mocanu 6:35pm Jun 16
"Barbat 42 an casatorit, de aproximativ 2 ani dupa ce fac treaba mare i-mi curge lichid seminal din penis"… hai sa luam treburile incet… "cind faceti treaba mare" pe romaneste – cind va stremeti… automat ceva periechi de muschi abdominali se contracta pentru a ajuta sa eliberati "fecalele"… pina aici totul e perfect… numai ca acei muschi actioneaza patologic si asupra vezicii seminale (barbatii au in plus aceasta vezica seminala)… se pare ca intre peretii musculari si vezica e un obstacol care… la "stremut" face pirghie pe vezica seminala… Un tomogram abdominal cu substanta de constrast ar confirma sau infirma acest "obstacol". In privinta "pot spune ca am o pofte de a face dragoste aproape tot timpul" – va sfatuiesc sa consultati un endocrinolog – sint mari dereglari ai hormonilor sexuali… de aici si problema cu ejacularea precoce care poate fi si de cauza non-endocrina: stress, fumat si alcool excesiv, lipsa odihei, greutate supraponderala, etc, etc…

Laurentiu Marga 2:00pm Jun 19
e posibil sa fie din punctul de vedere ca sunteti foarte stresat si de problema. Tre sa incercati sa va mai detasati un pic de situatie. Sunt mult mai multe de spus despre…….


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita