consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sunt in Germania si nu am posibilitatea sa merg la doctor. Am suferit un accident la degetul mijlociu. Am trecut de pe interiorul degetului spre exterior un burghiu pentru lemn. Gaura de intrare arata destul de bine, dar gaura de iesire (exact la articulatie) arata destul de ciudat.

  • Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

   Buna seara.Am suferit un accident vinerea trecuta la degetul mijlociu.Am trecut de pe interiorul degetului spre exterior un burghiu pt.lemn.In acest moment(la o saptamana de la eveniment) gaura de intrare arata destul de bine dar gaura de iesire(exact la articulatie)arata destul de ciudat,adica este carne pe afara.Acum eu nu inteleg cum functioneaza.Carnea aia va muri si pielea se va reface sau necesita ingrijiri speciale:taiere si sutura.Am ingrijit rana ,curat si schimb bandajul iau si antibiotic.Sant in germania in acest moment si nu am posibilitatea sa merg la doctor.Sper ca ma puteti ajuta sa inteleg cum functioneaza,ca sa pot lua deciziile de cuviinta.Va multumesc.

  • Botezat-Antonescu Radu Andrei sfatul meu este sa mergeti totusi la urgenta pt o evaluare medicala ‘pe viu’. Dupa o saptamana, chiar si cu tratament, poate sa fie absolut orice acolo. Nu ezitati!
  • Fanache A. Remus da, mergi rapid la urgente, altfel riscati sa ramaneti fara mana sau sa nu o mai puteti folosi deloc. Exista solutie si pentru persoane din afara si se acorda tratament de urgenta fara probleme.
  • Angela Preda Ar fu bine sa mergi urgent la dr, cu riscul de a plati…se poate infecta
Silvia Maria La urgenta in orice tara esti primit si primesti ajutor


Lasa un comentariu

Un Mesaj la “Sunt in Germania si nu am posibilitatea sa merg la doctor. Am suferit un accident la degetul mijlociu. Am trecut de pe interiorul degetului spre exterior un burghiu pentru lemn. Gaura de intrare arata destul de bine, dar gaura de iesire (exact la articulatie) arata destul de ciudat.”

 • Mirabela Ianc spune:

  Daca nu lucrezi la negru clar trebuie sa ai asigurare de sanatate… Deci de ce sa nu mergi la dr daca nu te costa?! Te costa doar medicamentele sa le cumperi din reteta…

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile