consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am colon iritabil postinfectios si de un an ma chinui cu tratamente, dar tot nu imi revin.

Terapeuti RO 9:24am Jul 29
Mesaj:
Buna ziua!Ma numesc Mihaela.De anul trecut viata mea a devenit un calvar.Eu momentan sunt in Italia dar am ajuns la cateva controale la domnul doctor Oproiul dupa care mi-a pus diagnosticul de colon iritabil postinfectios.De un an ma chinui cu tratamente date de dumnealui dar tot nu imi revin.Si sa revin si la simptomele care le am cu stari de slabiciune, dureri musculare sunt tot timpul buimaca imi este somn tot timpul nu ma pot concentra uit totul ma dor si ochii parca imi ies di orbite stari de frig desi am facut toate analizele in afara de colonl iritabil nu mi-a gasit nimic si mai am si o senzatie de greata.Mi-a dat domnul doctr si eglonyl de 25 o perioada am fost un pic mai binisor dar acuma am revenit iarasi la starile astea.Va rog sa ma ajutati cu un sfat.

Carmen Badea 9:37am Jul 29
Colonul iritabil este o boala psihosomatica. A reduce simptomele cu ajutorul unor substante chimice este ca si cum, maturand, ascundeti gramajoara de gunoi sub pres, dar pretindeti ca ati facut curatenie.
Opriti medicatia si consultati un psihoterapeut, care sa va ajute sa va constientizati problemele. Puteti folosi produse din plante, dar nu mai bombardati organismul cu tot felul de chimicale. Intr-o buna zi, simptomele digestive pot disparea si va puteti trezi, in schimb, cu o boala autoimuna.

Carmen Caramlau 4:01pm Jul 29
Mergeti la Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa din Bucuresti. Sunt medici minunati, care va pot scoate din necaz.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile