consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Copilului meu i s-a pus o branula, iar de curand a inceput sa aiba durere pe brat si vena respectiva s-a ingrosat si s-a intarit.

Terapeuti RO 12:45pm May 22
Mesaj:
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat. In urma unui incident care a avut loc cu o luna in urma copilului meu i sa pus o branula la bratul stang . De curand fiica mea a inceput sa aiba durere pe brat si vena respectiva sa ingrosat si sa intarit pe tot bratul.
Ce medic ar trebuii sa consulte si ce solutii sunt pentru aceasta problema?

Botezat Radu 12:46pm May 22
pt ce a fost pusa acea branula? de ce natura este incidentul? cei care au pus branul ce indicatii v-au oferit?

Lumi Psiho 1:01pm May 22
a fost iritat peretele venos pe tot traectul, se pare. Ati putea merge la un specialist in chirurgie vasculara, sau sa ii cumparati un antiflebitic cu care sa o ungeti de 3 ori pe zi. Am avut aceeasi problema in urma cu o luna si jumatate.

Viorel Mocanu 5:15pm May 22
Poate fi vorba chiar de o tromboza sau o vasculita… branula a stat acolo o perioada mai mare si insasi stationarea unui corp strain intr-un vas de singe provoaca durere, iritatie, usturime, chiar arsuna… In unele cazuri medicamentele nu mai au efect sa refaca acel traiect vascular… in cele din urma chirurgie vasculara "curata acel vas de singe"… doar chirurgical.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier