consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Fata mea de aproape 3 ani a facut varsat de vant si mai am un baiat de 7 ani, care nu a avut varsat de vant. Noi locuim in Irlanda si in curand ne intoarcem in tara. Baiatul e predispus la virus, desi a fost vaccinat?

Terapeuti.ro 7:40am Dec 9
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns,fata mea are 2 ani si 7 luni si a facut varsat de vant,mai exact are acumen 2 zile de cand I-au aparut bubitele,mai am un baiat de 6 ani si 10 luni nu a avut varsat de vant,precizez ca noi locuim in Irlanda,copiii au fost vaccinati la 12 luni respectiv 5 ani baiatul cu vaciinul numit MMRV despre care se spune ca protejeaza impotriva virusurilor de tip varicela,problema ar fii ca in 7 zile de la instalarea bubitelor la fata noi avem bilete in Romania,dr Dr aici zice ca e ok pana atunci si poate calatori nu mai e pericol …intrebarea mea ar fii,daca baiatul e predispus la virus si la ce distanta i-ar aparea bubitele,ar putea sa fie o probabilitate sa nu faca si el ? Nu as vrea sa mearga in vacanta si sa stea in casa.inka un lucru va rog,fata dupa varsat de vant la o saptamana dupa ce se usuca bubitele treb sa stea in casa sa nu se imbolnaveasca fiind iarna si mai sensibila? Vs multumesc frumos


Mihaela Roxana 8:03pm Dec 9
Intrebarile dvs cred ca ar trebui indreptate catre un medic pediatru.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile