consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

In urma unui accident rutier am avut o fractura urata de femur, cu o operatie de 3 ore, dureri foarte mari si pana recent am fost imobolizat total in pat.

Terapeuti.ro 9:21am Dec 27
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua
In urma unui accident rutier am avut o fractura urata de femur,cu o operatie de 3 ore,dureri foarte mari si pana recent am fost imobolizat total in pat.
Au trecut trei saptamani de la operatie,in primele zile nu am simtit nimic in zona genitala ,nu puteam urina,si era totul amortit.
Apoi,cu greu a inceput sa se dezmorteasca zona,cu unele dureri cand ating zona aflata sub testicole.
Am inteles ca a fost folosit un suport de metal pentru a departa picioarele in timpul operatiei si banuiesc ca durerea,amorteala e datorita acelui supost si datorita anesteziei.
Nu reusesc sa am o erectie ferma,e adevarat ca sunt inca foarte afectat de acea operatie,abia reusesc sa merg cu un cadru metalic,insa zi de zi simt progrese.
As vrea sa stiu daca problemele genitale sunt normale in situatia mea si cu timpul totul va reveni la normal.
Va multumesc!


Tiberiu Seeberger 9:31am Dec 27
Bună ziua. Corpul uman tinde să se facă bine, își canalizează toată energia spre locul care amenință existența lui, lăsând celelalte părți pe un plan secund. Eu consider că problema dumneavoastră se va rezolva treptat, pe măsură ce vă recuperați.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19346 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier