consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am combinat din greseala praful Baby Linex pentru copii cu circa 50 ml de vin si i-am dat copilului de 2 si 7 luni sa-l bea.

Terapeuti RO 6:46pm Jul 14
Mesaj:
Am combinat din greseala praful Baby Linex pt copii cu cca 50 ml de vin si i-am dat copilului de 2 si 7 luni sa-l bea. Am crezut ca este ceai ca imi ramasese de azi dimineata insa bunicul a fost la noi si a pus putin vin in acelasi pahar in care fusese ceai. Nu am mai verificat si am combinat praful. Copilul este in regula, insa sunt efecte secundare sau ce se poate intampla?

Adrian Isacianu 6:58pm Jul 14
Efecte secundare de scurta durata pot fi dureri de cap, stari de ameteala, dureri abdominale, greata, varsaturi, diaree. Nu sunt de speriat daca stiti copilul perfect sanatos, dispar cu eliminarea alcoolului din organism. Daca maine se simte rau mergeti cu el la medicul de familie. Grija foarte mare pe viitor la ceea ce-i pregatiti, lichidele obligatoriu gustati-le d-voastra daca sunt tinute si pregatite mai tarziu sau preparati-le proaspat!

Carmen Caramlau 8:01pm Jul 15
Pregatiti copilului totul proaspat si gustati intotdeauna. Acum a fost vin. Doamne fereste alta data. Toata lumea mai greseste. Important e sa invatati din asta si sa nu repetati greseala.

Invingem Stresul Impreuna 8:07pm Jul 15
O sa prinda gustul, si peste vreo 15 ani va relua consumul :)


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile