consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Baietelul meu de 6 ani se plange de la un an de dureri de maini si de picioare, in special cand alearga mult si cand este innorat sau ploua.

Terapeuti RO 8:21am Jun 27
Mesaj:
Buna ziua,
am o intrebare legata de baietelul meu de 6 ani, care de la varsta de un an se plange de dureri la maini si la picioare, in special cand alearga mult si cand este vreme innourata sau ploua. Am fost la mai multi specialisti pediatri, ortopezi si mi-au zis ca nu are nimic, totusi durerile continua si nu stiu ce sa fac, uneori cand sunt foarte puternice ii dau nurofen. Aveti idee ce ar putea fi, unde as putea sa merg pentru investigatii?

Consiliul Inteleptilor 8:51am Jun 27
Buna ziua,

Consiliul Inteleptilor 8:53am Jun 27
Durerile deschise de dvs apar in cazurile de reumatism. Va recomand 10 sedinte de Vindecare Dinamica. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta. o zi buna!

Invingem Stresul Impreuna 8:55am Jun 27
Intrati pe Tomograful Viu pe Fb si trimiteti o fotografie, pentru diagnostic de la distanta. Odata identificata corect afectiunea, se poate stabili si solutia optima. Orice tratament medicamentos e inutil pana la stabilirea corecta a diagnosticului.

Aniela Lucian 9:06am Jun 27
… duceti copilul urgent si la cabinetul de medicina cuantica din brasov, al domnului bedeoan… Sanatate!

Remus Sandu 9:07am Jun 27
Nu sunt nici medic, nici farmacist, dar vă garantez că ibuprofenul conţinut în Nurofen induce permeabilizare intestinală. Pe termen scurt ar putea fi ok ca soluţie in extremis, dar ideea este ce faci ca să identifici cauzele reale. Iată doar un caz simplu în care situaţia a avut o cu totul altă evoluţie, fiindcă a fost prevenită permeabilizarea intestinului. http://wp.me/p48646-3d Adică aţi putea identifica alimentele la care este intolerant şi deci stresează mucoasa intestinului (primele pe listă sunt lactatele, cerealele şi leguminoasele gen soia/fasole/mazăre), combateţi sindromul inflamator cu probiotice, omega 3 + antioxidanţi, enzime digestive. Mai folosiţi uleiuri gen floarea soarelui sau altele cu omega 6 ? Le eliminaţi fără reţinere. Sunt seminţe ca salvia şi inul (proaspete !) care formează un mucilagiu foarte benefic pentru intestin. Mai multe pe categoria ‘Reumatologie’ de pe saitul dinainte.

Viorel Mocanu 12:14pm Jun 27
Curios e ca specialistii la care ati mers nu au invatat de reumatismul juvenil.. mergeti la un reumatolog si faceti urmatoarele analize in acest sens… proteina C reactiva, ASLO, Fibrinogen… si tratati inca din acest stadiu forma reumatismala… Succes

Clau Anki 12:26pm Jun 27
Nimeni de aici nu poate sti ce are copilul, putem doar sa banuim. Dar daca se plange de aproximativ 5 ani de aceste dureri, atunci trebuie investigat amanuntit. Poate fi reumatism juvenil, intr-adevar. Va recomand sa faceti o scanare termografica; termograful arata care celule sunt mai calde (celula afectata se incalzeste). In acest fel puteti obtine niste informatii orientative; apoi veti sti la ce fel de medic sa apelati pentru investigatii, confirmare si tratament.

Florin Panoiu 5:46am Jun 28
Doamna, mergeti si faceti analize complete de sange, cauza poate fi o infectie cronicizata
. Ma indoiesc ca durerea e vreun simptom conversiv.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile