consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Implant dentar Dental Premier

Implant dentar Dental PremierProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Fetita mea de 3 luni are infectie cu e coli. Ce ma sfatuiti sa fac sa ajunga la scaune normale si sa scape de crampe?

Terapeuti RO 10:35am Jul 21
Mesaj:
Infectia cu e-coli la sugar de 3 luni.
Fetita mea de 3 luni are aceasta bacterie. De 3 saptamani are scaune diareice, cu mucus. Este alaptata la san cu supliment de lapte praf Hipp ha1, care ulterior a fost schimbat, la recomandarea medicului pediatru, cu milupa hn 25 (lapte fara lactoza)si decoct de orez. Am urmat un tratament tot recomandat de pediatru cu Epitrim timp de 5 zile, care nu a avut nici un efect, apoi ne-am internat 2 zile in spitalul de Pediatrie unde a urmat un tratament cu Ceftamil, Arnetin, Gentamicina, calciu carbonic si refflor. Dupa o zi de la externare scaunele cu mucus au revenit. mentionez ca bebele nu are febra, nici nu a avut, a luat in greutate pe tot parcursul acestor saptamani, iar starea generala, inafara crampelor intestinale, e buna.
Ce ma sfatuiti sa fac sa ajungem la scaune normale, sa scapam de crampe, care par sa fie tot mai severe? multumesc!

Viorel Mocanu 10:58am Jul 21
Stimata doamna.. va sugerez sa contactati de urgenta un medic infectionist.. lasati pediatrul cu treaba lui, nu de alta dar insasi cefalasporinele folosite distrug rau de tot flara saprofita. Ex. coproparazitologic va arata altceva decit e-coli.. si ma tem pentru asta datorita acelui mucus persistent.

Carmen Caramlau 4:20pm Jul 21
Va sfatuiesc sa schimbati urgent medicul. Vorbiti cu alte mamici care au trecut prin ce treceti dvs cu copilul, si cereti recomandari pentru alti medici. Incredeti-va in intuitia dvs de mama.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed