Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Viata mea a devenit un calvar in urma unui accident penibil, extrem de rusinos: am facut pe mine la 20 de ani.

Terapeuti RO 12:37pm Jul 4
Mesaj:
Viata mea a devenit un calvar in urma unui accident penibil, extrem de rusinos (am facut pe mine la 20 de ani), de 6 ani traiesc infernul, am terminat facultatea, dar nu profesez din aceasta cauza, nu am viata sociala, mi-e frica de mine, mai mult de cateva ore nu stau afara, m-am salbaticit, sunt fara speranta, nu mai am nimic, iar de un an de zile ma gandesc sa pun capat suferintei. Mi-e rusine sa ma adresez cuiva, sa-i spun de aceasta trauma care ma paralizeaza, din ceea ce am citit pe internet se pare ca am o vezica neurologica. Toate visele mi s-au naruit in acel moment, stima de sine nu mai exista, increderea, numai am valori in viata, simt ca am luat-o razna, ajutati-ma!!!

Pirvan Marinela 12:47pm Jul 4
Aceasta problema se poate rezolva cu un psihoterapeut relativ repede ,trebuie sa va alegeti psihoterapeutu si sa incepeti rezolvarea problemei. O zi placuta.

Flor Costa 12:59pm Jul 4
De ce nu porti un tampon? Asta se mai intampla si altora, stai linistita. Ca nu spun ei este una, dar crede-ma se intampla si altora

Daniela Porutiu 1:15pm Jul 4
Un control la urologie ?????

Alina Ionela Cana 1:21pm Jul 4
De ce sa-ti fie rusine sa ceri ajutor?Rusine e sa furi,sa omori,sa minti…tu esti o persoana deosebita care are o problema de sanatate ce poate fi rezolvata in timp.De ce sa iti irosesti anii din viata,cand poti rezolva problema intr-un timp mult mai scurt cerand si acceptand ajutor?Ai incredere in tine si nu ezita !

Terapeuti RO 1:52pm Jul 4
Daca este relevant, din adresa de e-mail (pe care nu o afisam; ea foloseste la trimiterea notificarilor atunci cand se primesc raspunsuri), este vorba despre un barbat.

Aniela Lucian 4:22pm Jul 4
– Eu nu sunt medic, dar am gasit pe un forum canadian (te rog sa ma intrebi unde, pe email privat, ca sa iti dau exact referinta si eventual ca sa iei legatura cu cel care a postat) urmatoarea informatie, provenind de la un medic pensionar (se potriveste cazului descris de tine): "In fiecare seara, inainte de culcare, se iau urmatoarele tablete: vitamina B12 (1 tableta) si suplimentul alimentar "Ca+vit. D" (1 tableta). Aceasta cura se face 10 zile, dupa care se face o pauza de 7 zile. Acest ciclu (10 zile cura+7 zile pauza) se repeta de maximum 3 ori." – Asta este tot…. medicul pensionar zice ca a avut rezultate DOAR cu aceasta cura simpla (in conditiile in care, avind acces la tratamente foarte moderne si sofisticate, si toata medicamentatia de ultima ora, pacientii nu aveau rezultate de durata). – Eu as zice ca de stricat nu poate strica aceasta combinatie, pe care oricum le luam de obicei…. Sanatate!

Aniela Lucian 4:25pm Jul 4
Inca un indiciu domnului de mai sus: postarea am gasit-o pe data de 27.03.2014 (probabil postarea este ceva mai veche), la nr. 2726 din respectivul forum canadian (nu doresc sa dau aici numele forumului, dar la cerere, pe un email individual, il scriu cu placere).

Carmen Caramlau 6:52pm Jul 4
Aici sunt doua probleme: cea fiziologica si impactul psihologic. Impactul poate fi evaluat si eliminat prin terapie, ceea ce-ti recomand, pentru a nu mentine acest handicap de la o varsta atat de tanara.

Trandafir Mioara 7:55pm Jul 4
Consultarea unui urolog este esentiala.Nu a fost deloc placut ceea ce s-a intamplat atunci la 20 de ani, te inteleg.Incearca sa privesti dintr-o alta perspectiva lucrurile, a fost ceva extrem de neplacut dar nu ingrozitor si crede-ma se poate intampla oricui.Daca ai sti cate femei sufera de incontinenta urinara ai intelege poate intr-un alt mod ceea ce s-a intamplat.E neplacut dar nu e o catastrofa. Poate cu putin simt al umorului ai reusi sa vezi lucrurile putin mai altfel.Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita