Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm aflat ca am fierea strangulata, de unde si starile de greata, disconfort. De cateva zile am o durere surda si intepaturi in partea dreapta superioara, intercostal.

Andra FitAddict 12:16pm Oct 3
Buna ziua…Am o intrebare, desi nu stiu daca este locul cel mai potrivit. Am incercat astazi sa fac o programare la dr, insa va trebui sa astept pana luni pt ca nu am gasit nimic liber.

In urma unor controale medicale am aflat ca am fierea strangulata, de unde si starile de greata/discomfort general resimtite in cea mai mare parte a timpului. Sunt zile la rand in care efectiv nu pot manca. Tin sa mentionez ca am un stil de viata foarte sanatos – nu mananc carne (doar peste), prajeli, dulciuri, alimente procesate, etc. Sunt nutritionist si stiu ce presupun alimentatia corecta, insa vad ca indiferent cum as proceda starea de rau persista.

De cateva zile am o durere surda si "intepaturi" in partea dreapta superioara, intercostal. Stiu ca acolo se afla atat ficatul cat si fierea. Nu am mancat aproape nimic zilele acestea si o stare generala de slabiciune. Imi poate recomanda cineva un supliment/produs naturist? Stiu ca pot fi diverse cauze, dar caut macar un remediu de moment pana ajung la doctor.


Carmen Badea 4:11pm Oct 3
Nu știu ce înțelegeți dumneavoastră prin "fiere strangulata", însă, după descriere, pare o criză de colecist. De aceea vă sfătuiesc ca, până la dispariția simptomelor, să nu luați altceva decât un antispastic (No-Spa) de. 40 miligrame, 3-4 tablete pe zi. La nevoie, dacă senzația de greață persistă, puteți lua și Metoclopramid, 1-2 tablete pe zi. Odată ieșită din criză, vă veți putea gândi și la un supliment digestiv.

Andra FitAddict 6:33pm Oct 3
Multumesc pt raspuns. Este vorba de colecist septat. Vad ca in ultimul timp imi este greata 90% din timp, insa este prima data cand trec printr-o astfel de criza.

Carmen Badea 6:37pm Oct 3
Așa am bănuit.
După ce ieșiți din criză puteți folosi Bilichol. Până atunci, cum am spus: antispastice și antiemetice.
Deși dieta mi se pare destul de corectă, aveți grijă la struguri, nu sunt foarte ușor de suportat de către tractul digestiv.
Vă doresc refacere grabnică!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed