Login

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatCa urmare a unei viroze puternice respiratia mea a devenit controlata constient de creier. Cand incerc sa uit de respiratie am senzatii foarte neplacute.

Terapeuti RO 9:18am Jun 6
Mesaj:
Problema mea este mai complicata. Pur si simplu ca urmare a unei viroze puternice respiratia mea a devenit controlata constient de creier E foarte greu sa revin la o respiratie normala. Este posibil ca creierul meu sa fi uitat sa respire necontrolat? Cind incerc sa uit de respiratie am sensatii foarte neplacute Ce trebuie sa fac? Situatia asta dureaza de aproape doua luni. Exista o ameliorare in ultimele zile dar…. mi-e teribil de greu. Am uitat sa precizez ca viroza care ma afectat asa tare a debutat cu o ocluzie stomacala asa ca respiram in acea perioada doar toracic si deloc abdominal. Exista sanse sa-mi revin? Ce trebuie sa fac?

Botezat Radu 9:22am Jun 6
ma gandesc ca ati dezvoltat o stare de anxietate in urma experientei recente si este posibil sa fi dezvoltat si o mica panica. Daca doriti, cereti parerea unui psihiatru care ar putea sa va recomande un tratament (chiar naturist) pt starile Dvs. Succes!

Laurentiu Marga 9:23am Jun 6
Merge si un tratament Naturist, dar mai merg si niste sedinte despre intelegerea situației.

Invingem Stresul Impreuna 10:04am Jun 6
Daca ar fi asa, s-ar opri in timpul somnului. Ceea ce nu se intampla! E doar o impresie. Se rezolva prin HIPNOTERAPIE.

Carmen Caramlau 8:07pm Jun 6
Ce schimbare s-a produs in viata dumneavoastra dupa aceasta viroza? Ma refer la activitati, relatii… Cautati efectul ca sa gasiti motivul acestei stari.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19379 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari
(in categoria actuala: 1169 raspunsuri primite pentru 264 intrebari)