consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sotia mea este o persoana negativista, imi controleaza toata viata si calculeaza banii nostri de 10 ori pe luna. Simt ca innebunesc. Ma simt inchis, legat

Terapeuti RO 7:45am Jul 1
Mesaj:
Buna ziua! Ma numesc D.I. din Alba Iulia si am 27 ani. Sunt casatorit de un an si am probleme in casnicie. Sotia mea este o persoana foarte "activa" , negativista, e o persoana care crede ca toata lumea e nebuna iar singurii normali suntem noi. De fiecare data cand fac orice imi reproseaza ca nu fac bine…de fiecare daca cand vorbesc cu ea despre orice problema imi zice ca nu e bine cum gandesc si imi da ea exemple care crede ca sunt bune. Sincer ma simt de parca as fii inchis intr-o cusca. Incearca sa imi controleze viata. Eu sunt o persoana pasnica, incerc sa inteleg orice persoana, imi place sa imi fac prieteni, imi place sa fiu pesimist…suntem opusi in privinta personalitatii. Am incercat sa vorbesc cu ea dar de fiecare data se sfarseste cu o cearta. Va dau un exemplu si va rog sa imi spuneti parerea: in fiecare luna pe 20(ziua in care ne-am cunoscut) ii aduceam un buchet de trandafiri. Sa intamplat ca in una din luni sa ii aduc doar un trandafir. Am avut parte de un s
candal de proportii. Imi tot reprosa ca ea doar atat merita?? Sincer eu nu primeam nimic doar de ziua mea. Nu stiu ce pot face…simt ca inebunesc. Ma simt inchis, legat. De cand suntem impreuna niciodata nu am iesit intr-un club. Calculeaza banii nostrii de 10 ori pe luna. Imi controleaza toata viata. Sper ca ma puteti ajuta cu un sfat. Multumesc!!

Florin Panoiu 7:51am Jul 1
Tu ce-ti doresti?

Botezat Radu 8:54am Jul 1
gandeste-te bine, poate ai facut o alegere gresita. Ce fel de viitor iti doresti? Atunci cand facem o greseala, cel mai greu este sa recunoastem ca am gresit… orgoliul nostru este cam ‘al dracului’… mai bine sufar o vreme scurta in urma remedierii greselii decat ani de zile prin negarea ei. Succes!

Daniela Monica Guzu-psiholog 9:44am Jul 1
Ai spus ca sunteti personalitati diferite si totusi te-ai casatorit cu ea, ce anume te-a atras la ea? Nimic nu este intamplator, faptul ca ai ales-o pe ea si nu alta femeie spune multe lucruri despre tine. Ea este o oglinda pentru tine, la fel si tu pentru ea. Cautati sa va descoperiti unul pe altul si in acelasi timp fiecare pe sine. Dupa aceea hotariti daca relatia voastra este bine sa continue sau nu. Daca nu invatati lectiile la timpul lor ele se vor repeta.

Grigoras Nitica 11:43am Jul 1
Se pare ca ar suferii de complexul superioritatii iar tu de cel al inferioritatii,va alimentati unul altuia aceasta suferinta,boala…Esti constient si numai suporti,ia masuri…..Indicat ar fi ptr.amandoi mersul la un specialist.

Invingem Stresul Impreuna 1:19pm Jul 1
E un tipar de personalitate al ei, pe care tu l-ai acceptat tacit. Psihoterapia de cuplu te va lamuri cum sta problema, si tu vei decide solutia optima.

Mihaela Manea 4:16pm Jul 1
pleaca pana nu inebunesti,viata este scurta si nu trebuie sa traiesti in suferinta ,pleaca pana nu apar copiii…sa cred ca nu vrea copiii??

Aniela Lucian 8:34pm Jul 1
Fugi cu 100 km pe ora, acum, cit mai ai timp!!! – De ce crezi ca s-a inventat divortul…? Nu pentru ca tu ai fi unicul aflat in aceasta situatie…. dar depinde de tine, sa pui piciorul in prag. Nu cred ca persoana aia care se crede sotia ta, ar merita mai mult de atit. "Sotie" nu inseamna stapin de sclav….

Adrian Isacianu 4:55am Jul 2
Baiatule, treci pe la un notar in drumul spre serviciu sau pe la un specialist in dreptul familiei, dupa care…zbori liber…si nu mai opri langa persoane care te trag doar in jos!

Carmen Caramlau 5:01pm Jul 2
Tu realizezi ce viata ai? Numai noi vedem ce traiesti? Reciteste ce ai scris si vei sti singur ce sa faci.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile