consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am o relatie de 2 ani cu un baiat pe care am ajuns sa il iubesc mai mult decat pe mine. Dar in ultimul timp ne certam foarte des, din motive aiurea. El incepe scandalul si imi spune ca nu vrea sa mai auda de mine.

Terapeuti RO 9:27am Sep 29
Mesaj:
Buna, am o relatie de 2 ani cu un baiat pe care am ajuns sa il iubesc mai mult decat pe mine, si el imi spunea la inceput ca ma iubeste dar acuma in ultimul timp nu mi-a mai spus, ne certam foarte des din motive aiurea, el incepea scandalul si eu eram cea care isi cerea scuze el tot imi spunea gata nu mai vreau sa aud de tine, si asa era de fiecare data. Acum ne-am certat din nou tot din cauza lui, iar am insistat eu cu impacarea numai eu il caut il sun el vrbeste urat cu mine, a trecut o zi si nu ne-am impacat. Nu stiu ce sa fac parca sunt dependenta de el, nu pot fara el il vreau vreau sa ne impacam, ce sa fac?

Oana Bodor 2:35pm Sep 29
Pana si religia ne invata sa iubim aproapele "la fel ca pe noi insine".Cu accentul pe "LA FEL" Poate e timpul sa te iubesti si pe tine LA FEL, si sa te porti frumos CU TINE, in asa fel incat sa nu mai accepti sa fii tratata urat, in numele iubirii. Iubirea nu are nimic de-a face cu acest gen de relatii. Psihoterapia te poate ajuta sa intelegi ce se intampla si cum poti schimba situatia. Succes!

Clau Anki 9:37pm Sep 29
Uite, iti propun un experiment cu sanse de reusita de peste 90%: timp de o saptamna abtine-te sa-i dai vreun semn de viata (nici un sms, nici un mesaj, nimic pe fb, etc). In maxim o saptamana iti garantez ca te va cauta. L-ai obisnuit sa-l contactezi tu. In consecinta, se asteapta sa-l cauti. Daca schimbi comportamentul tau si nu-l cauti, asteptarile lui nu se mai implinesc. Atunci, va interveni curiozitatea in prima faza, apoi nelinistea care il va determina sa vada ce s-a intamplat. Dar trebuie, cu orice pret sa te abtii sa-l cauti. Si cand te va cauta el, sa-ti amintesti ca motivul lui e curiozitatea si faptul ca asteptarile lui nu s-au implinit… dar nicidecum marea iubire. il mai vrei chiar si in conditiile astea? Crezi ca-l iubesti atat de mult pentru ca ti-a implinit niste nevoi (tu stii care); insa acum, se pare ca nu mai este dispus sa-ti implineasca acele nevoi. Nu confunda implinirea nevoilor cu iubirea. numai bine!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile