consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am o relatie destul de recenta cu un baiat, dar suntem amandoi niste firi mai tacute. Ce putem face pentru a avea o comunicare buna intre noi?

Terapeuti RO 8:03am Sep 26
Mesaj:
Am o relatie destul de recenta cu un baiat, dar suntem amandoi niste firi mai tacute. Ce pot face/ce putem face pentru a avea o comunicare buna macar intre noi 2?

Came Came 12:56pm Sep 26
Iesiti la plimbare, la suc, la sport. Iesiti impreuna.

Aniela Lucian 3:28pm Sep 26
Eram cu un amic si cu bunul sau prieten (din copilarie) in masina, in ultimele 15 minute am vorbit doar eu, si ma cam gindeam ca domnii s-au cam intrecut cu politetea (daca m-au lasat sa vorbesc atit de mult, in totala liniste, fara nici o replica). Mai tac eu cam urmatorii 100 de km (!), si asa, cam pe la km 200 (adica, vreo ora jumate de calatorie), intr-un oras mare, amicul meu intreaba:"Pe unde, acum?" – (Prietenul sau) "Inainte". – Restul de 300 de km pina la destinatie a fost liniste totala.:) – La destinatie (era un spa), ne-am despartit pentru niste proceduri "doar femeile / doar barbatii", si m-am reintors in garajul unde parcasem masina. Ghici urmarea? :) – Domnii au plecat fara mine! :) – Am lasat bilet vizibil in parcare, la fostul loc, si am asteptat intr-o pizzerie. – Dupa 6 ore si 5 pizza, m-am pomenit cu un amic agitat, bulversat, care venise dupa mine…:) – Ghici ce a zis? "Cind am ajuns acasa, mama m-a intrebat: "Dar pe Aniela unde ati lasat-o?"- si atunci ne-am dat seama amindoi ca nu intimplator era liniste in masina, pe drumul de intoarcere…." – Inainte de intrebarile de rigoare, tin sa specific ca drumurile nu sunt cele din Romania, ci asa, mai "normale", unde se poate circula extrem de rapid, mai ales cind te confrunti cu o prietena "uitata" la 600 de km mai incolo…. :) – Ei bine, daca crezi ca "firi tacute" este termenul potrivit vouak atunci as fi curioasa in ce termeni ai defini acesti doi amici ai mei…?:) – Vreau sa spun, ca daca omul este tacut, atunci acolo nu doar tacerea este cel mai mare inconvenient, poate este cazul sa te mai astepti si la alte surprize…:) – Nu dispera! :) – Cu timpul, te obisnuiesti…. :)

Botezat-Antonescu Radu Andrei 5:16pm Sep 26
ce varsta aveti? de cat timp sunteti in aceasta relatie? Cum este comunicarea in acest moment – detalii? Intreb pt ca o recomandare din partea noastra ar avea nevoie de mai multe informatii.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile