consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

De ceva timp nu mai ne gasim intelegerea in cuplu. Amandoi facem ce credem noi ca sa reusim sa ducem relatia unde era insa niciunul nu reuseste.

Terapeuti RO 10:51am Apr 8
Mesaj:
Am o problema!de ceva timp nu mai ne gasim intelegerea in cuplu.Amandoi facem ce credem noi ca sa reusim sa ducem relatia unde era insa niciunul nu reuseste.El are impresia ca am ajuns in monotonia aceea urata,ca nu mai iesim des si ca nu mai facem anumite lucruri ca inainte.Ca eu nu reusesc ca sa inteleg dorintele lui,ca are nevoie de spatiu,de timp,de refugiu in lucrurile lui de barbat;ca eu nu il pot intelege cand vrea liniste si o imbratisare;ca sunt prea impulsiva,posesiva.El este foarte incapatanat si nu vrea sa recunoasca pe moment cand greseste,iar cand se supara vrea sa aiba momente sa stea singur si atat,sa se gandeasca.De iubit,amandoi ne iubim foarte mult si nu vrem ca sa pierdem ce am construit in atata timp.Ce ma sfatuiti ca sa fac?

Simona Aron 12:04pm Apr 9
Trebuie să vă renegociaţi relaţia. Mergeţi la un psihoterapeut pentru terapie de cuplu.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile