implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm 19 ani, sunt intr-o relatie de 4 ani si am o fetita de 2 ani. Partenerul meu are 35 de ani, nu ne mai intelegem si ma neglijeaza. In plus, am vazut in telefonul lui un numar al unei fete care frecventeaza aceleasi cafenele ca el.

Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

Bună ziua! Am 19 ani sunt intr-o relatie de 4 ani am o fetita de 2 ani. Stau impreuna cu partenerul (35 ani) si fetita noastra. In urma cu un an au aparut certuri din ce in ce mai dese si nu ne mai intelegem. El sta mai tot timpul plecat , ma neglijează atat pe mine cat si fata. Acum cateva zile am vazut un numar de telefon al unei fete care frecventează aceleasi cafenele ca partenerul meu. As vrea un sfat in legatura cu situatia mea . Sa incerc sa mai trec cu vederea sau sa incerc sa pun capat acestei relatii din care mâine poimâine poate avea de suferit atat eu cat si fata mea?

tu ce crezi ca ar fi cel mai bine de facut pt copilul tau?
 2
La o astfel de intrebare multe femei raspund: Cel mai bine este copilul sa aibe tata, de aceea ma sacrific, raman in relatie, pana copilul este major apoi imi vad de viata mea. Trist, dar foarte adevarat.
 1
Ai gasit doar doua variante si amamdoua duc spre suferinta. Crezi ca poti gasi o a treia cale? De exemplu sa porti o discutie civilizata cu partenerul tau?
 1
Niciodata nu este prea tarziu, cred insa ca o femeie care reuseste sa fie libera si independenta din mai toate punctele de vedere este mult mai fericita si apreciata. Te-ai gandit sa iti finalizezi scoala, iar in caz de e finalizata sa iti alegi un job care iti aduce implinire sufleteasca?
 2
Asta numai e relatie tu 19 si el 35 :)
sa inteleg ca el la 31 ani ii place sa corupa minore (tu avand 15 in acel moment), iar acum cand ai devenit prea matura pentru el nu ii mai place de tine. Ce relatie vrei sa ai cu un astfel de om? Si mai ales, cand fata ta se va face mai mare, cu ce ochi crezi ca se va uita el la ea tinand cont ca nu i-a pasat cand tu aveai 15? Ar trebui sa te gandesti serios la viitorul tau si al copilului tau, mai ales ca el dupa cum vezi, nu te considera prioritatea lui in viata si deja se uita dupa altele iar in timp iti spun, va fi si mai rau.
 2
In situatii limita eu incerc sa analizez toate variantele si in timp o aleg pe cea care o consider mai buna. Poti sa te gandesti ce optiuni ai: sa discuti si sa ajungi la intelegere cu partenerul tau, sa ii spui nevoile tale si ale fetitei, sa vezi unde ai putea pleca cu fetita daca situatia devine mai rea si cum v-ati descurca. Eu iti recomand sa nu te grabesti cu decizia caci de obicei in timp lucrurile devin mai clare.
viata e prea scurta ca sa sa ne lamentam co fi co pati, mai bine fiecare pe drumul lui, sa nu-ti fie teama, ai viata inainte
Daca fiica ta te-ar intreba acest lucru, ce i-ai spune? Gandeste-te ca exemplul ei in viata esti tu. Ce va vedea in relatia de cuplu a parintilor sai, va face si ea pentru ca noi, oamenii, avem tendinta de a cauta familiaritate in vietile noastre, deci parteneri care sa semene cu parintii nostri.
 1
Daca vederea unui simplu numar de telefon te face deja banuitoare, exista o problema si la tine. Asa ca relatia sufera din cauza ambilor, si e nevoie de un specialist din exterior pentru a va ghida spre o comunicare eficienta.
 2
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile