Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatFiul de 6 ani din prima casatorie a sotului meu devine foarte recalcitrant, nervos si plin de furie cand cineva i se adreseaza cu un sfat sau ceva ce trebuie sa ia aminte ca nu e bine.

Terapeuti RO 7:47am Sep 11
Mesaj:
De 3 luni am inceput o noua viata,familie.
Am cunoscut un barbat niciodata casatorit,dar cu un copil de 6 ani pe nume Andrei pe care l-a crescut singur de la 3 luni.
Acum ne-am casatorit si formam o Familie fericita,mai ales copilul acceptantu-ma in viata lui nu ca o simpla femeie ci ca pe o Mama.
Tot timpul exista un dar.
Am observat ca Andrei devine foarte recalcitrant,foarte nervos si foarte plin de furie cand tatal lui si nu numai i se adreseaza cu un sfat sau ceva ce trebuie sa ia aminte ca nu e bine,tot ce inseamna nu este o adevarata lupta.
Devine furios,nervos,maraie,incepe sa tipe sa-si bage mainile in urechi pentru a nu mai auzi vorbele noastre,se pune pe plans si fuge trantind usile.
Ca mai apoi peste cateva Minute sa se intoarca la noi ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat,zambind,papandune etc….
Va rog am nevoie de un sfat,
este posibil si normal ca un copil sa reactioneze asa tot timpul?
Va multumesc!

Carmen Comsa 8:20am Sep 11
ce vârstă avea copilul când ați intrat în relație? ce vârstă avea copilul când v-ați căsătorit? observați foarte atent modul în care tatăl copilului s-a implicat în educarea lui (autoritar, permisiv, blând, cald, ferm, prin condiționare, etc). Observați-vă pe dvs., dacă lucrați diferit din pct acesta de vedere. De cât timp sunteți și dv. implicată direct în educarea efectivă a copilului? Și cum anume o faceți? S-a schimbat ceva în rutina educațională a lui Andrei? Rolul întrebărilor este clarificarea, deoarece în baza a ceea ce ați scris este foarte greu să ne dăm ca specialiști cu părerea fără să lucrăm efectiv cu copilul și familia dvs. Recomand o consiliere familială care să vă ajute să înțelegeți ce se întâmplă și cum anume să faceți față provocărilor. Contactați-mă pe privat. O zi buna

Remus Sandu 12:36pm Sep 11
Puteţi menţiona şi ce include dieta copilului. Fiindcă: http://wp.me/p48646-2IL”Hipoglicemia este cunoscută că ar cauza probleme comportamentale şi manifestări colerice la copii. Toate acestea pot fi prevenite ingerând fibre concentrate, care prin ingestia fibrelor vor provoca o creştere mai blândă a glicemiei.”

Cu siguranţă ar avea de câştigat printr-o dietă cu mai puţini carbohidraţi. Mai sunt şi alte idei care pot fi avute în vedere apropo de alimentaţie. Reveniţi cu un mesaj dacă doriţi mai multe informaţii.

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile